Koti Uutisia Kotimaa Turvasumuttimien myynti räjähti raiskausuutisten jälkeen

Turvasumuttimien myynti räjähti raiskausuutisten jälkeen

4

Lupavapaiden turvasumuttimien myynti on räjähtänyt Oulun ja Helsingin viimeaikaisten tapausten jälkeen. Turvakerroin Oy:lle on tullut viime päivien aikana tuhansia tilauksia uusista sumutteista. Sumutteet myydään kaikissa kaupoissa tällä hetkellä loppuun. Turvakerroin Oy:n johtaja Tomi Virenarvioikin, että tällä hetkellä etenkin perheen tyttärille ostetaan sumutteita. 

Lupavapaa turvasumute sisältää yleensä mentolia, joka silmiin sumutettaessa ärsyttää ja pakottaa sulkemaan silmät. Nämä sumutteet yleensä myös värjäävät kohteen punaiseksi tai pinkiksi päivien ajaksi. 

Lähde: Vantaan Sanomat

4 KOMMENTIT

 1. Nyt täytyy meidän vain kouluttaa kuraturvat raiskaamaan hienovaraisesti suomalaisia lapsia, tyttöjä ja naisia; niin ettei jää traumoja rakkauden uskonnon kohteille. Kondomeja voitaisiin myöskin alkaa jakaa heille. Varmasti joku vassaritutkija jo pian sanoo että on hienoa nähdä sotaa ja vainoa paenneiden libidon palanneen näin hienosti! Oikein Mohammedin jalanjälkiä komeasti seuraavat, joten se ei voi olla mitenkään edes rankaistavaa täällä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden pääkallopaikalla!

 2. Yle tykkää uutisoida, mutta ei kommenteista. Siellä on apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen itkunsekainen tilitys, kuinka syyttäjiä tarvitaan lisää. Samainen syyttäjä kuitenkin aiemmissa Ylen jutuissa vihaa vihapuhetta ja on ylpeä vihapuhuja Teuvo Hakkaraiselle, Sebastian Tynkkyselle ja Terhi Kiemungille suhmuroimistaan tuomioista.

  Ei ole vähäpätöinen asia jos poliitikot, jotka edes yrittävät puhua islamismin vaaroista tuomitaan oikeuslaitoksissa. Koetin hieman kommentoida juttua, mutta jostain syystä Ylen mukaäly ei siitä tykännyt. Laitankin juttuni tänne, liippaahan kaikki islamia sivuava myös raiskauksia, joista tässä kommentoitava juttu käsittelee:

  Kyllä menee todella ilveilyksi kun yksi pahimmista rasistikortin heiluttajista vaatii lisää rahaa toiminnalleen. Aiemmassa jutussa joka löytyy
  https://yle.fi/uutiset/3-9417116
  luetellaan poliitikkoja, jotka kaikki ovat saaneet “riittämättömän” sakkotuomion islamin halventamisesta.

  Toiviasen toimesta toteutuisi varmaan ne monikulttuuriset poliisivoimat, joista 2015 haaveiltiin. Pitää vain tehdä jotain niille kiusallisille valintakokeille, jotta sopivia poliisiehdokkaita löytyisi pakolaisten joukosta. Saataisiin eri kulttuureja ymmärtäviä poliiseja.

  Häkkänenkin selittää otsa kiiltäen, kuinka ihonvärin perusteella ei saa tuomita. Ihon väristä ei ole niinkään puhuttu, vaan islamista.

  Viesti on aika selvä, kun suomalaisten omaisuuden tuhoamista tai varastamista ei edes tutkita, mutta puutteellinen islamin kunnioitus johtaa raastupaaan. Oulussakin halukkaat vietiin oikein valintamyymälään kaupungin päiväkoteihin ja kouluihin valitsemaan mieleistään lihaa. Eipä puhuttu kasvisvaihtoehdosta silloin.

  Samoin kävelytettiin kaupungin tyttöjä esittäytymään pakolaissedille ja evästettiin että näille pitää sitten olla kilttejä. Ylen sivuilla naispoliisi oikein näytti esimerkkiä, vissiin kauppakeskus Valkean valintatiskin läheisyydessä, kuinka mustien poikien kanssa pitää hengata. Sitten onkin hyvä hurskastella kuinka Netissä pitää olla varovainen.

  • Nuo samat poliitikot ja muut opersut ovat ajaneet juuri sanavapauden kaventamista. Ehkäpä tuomiot heille ovat vain hämäystä. Hehän ovat olleet huolissaan “antisemitismin noususta” ja kannattaneet siis juuri lakeja, joiden nojalla heitä on kovisteltu.

  • Heh, tuo pikkutyttöjen naittaminen kuraturville on kyllä legendaarisen upeaa suomalaisilta. Ei voi olla kuin ylpeä tästä saatanan kansasta. Jatkakaa samaan malliin! Jokainen nussittu lapsi vain huvittaa minua enää. Toivottavasti ovat suvakkien jälkikasvua edes. Tai no, ihan sama minulle. Eihän tässä ole mitään vitun järkeä enää aikoihin ollut.

   Morjens.

Comments are closed.