Koti Uutisia Kotimaa Maahanmuuttajan asuntoon ammuttiin Kangasalla

Maahanmuuttajan asuntoon ammuttiin Kangasalla

14

Kangasalla asuvan suomalais-irakilaisen pariskunnan asuntoon ammuttiin kolme laukausta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Poliisi kertoo tutkivansa asiaa, muttei kerro julkisuuteen enempää yksityiskohtia tapauksesta.

Rikosnimikkeenä on tapon yritys, mutta tällä hetkellä ketään ei ole otettu kiinni teosta epäiltynä. Pariskunnan suomalaisnainen kertoo epäilevänsä, että kyseessä olisi Oulun seksuaalirikosvyyhtiin liittyvä kostoisku, sillä pariskunnan mies on irakilainen. Hän myös kertoo, että heitä olisi käyty paria viikkoa aiemmin uhkailemassa kotona. Poliisi ei ota kantaa motiiviin.

Lähde: Iltalehti

14 KOMMENTIT

 1. Harmi että jäi yritykseksi. Kouvolassa ampuivat vastaanottokeskusta ja Lahdessakin oli silloin se “rakettihyökkäys” [median sanoin], kun maahantunkeutujien vastaanottokeskusta ammuttiin nk. “kissanpieruilla” eli pienillä raketeilla. Sotaa ja vainoa paenneet ovat taatusti tottuneet isompiinkin pommeihin, eikö? Sotilaskarkureitahan nuo “kurdit” eli Irak/Turkki-välimaastosta tänne änkeävät paskanaamat ovat.

  Hatunnosto täältä todellisille isänmaallisille!

 2. Ei näin, pojat! 🙁 Emme saa vajota anarkistien tasolla. Täytyy olla muita keinoja taistella. Vaikkakin olemme nyt lyhytkestoisesti tarkastellen saamassa hieman turpiin, niin kyllä tämä vaalien jälkeen muuttuu, sanokaa mun sanoneen! Halla-aho vie kyllä PS:n takaisin niihin “wanhoihin hywiin aikoihin”. Väkivallalla emme saavuta mitään, MOT.

  • Jahah, antifanarkki paskoi housuihinsa kun virkavalta kiinnostui hänen uhkailuistaan ja kirjoittelee nyt muka meikä Persuna. Menes nyt poju takaisin sinne peilin eteen ihomatojasi ihailemaan.

   Ei kukaan tätä palstaa vakituisesti lukeva mene noihin sinun mukamas nerokkaisiin vedätyksiisi, olet sitten olevinasi minä, Jussi, Leo tai kuka tahansa vakikommentoija. Raukkamaista toimintaa jollaiseen syyllistyy vain todellinen pelkuri.

   • Ei vittu että rahtari Lentävä talipaise on typerä otus. Kurkku tuollaisilta pitää viiltää auki. Saatanan rotta. Odotas vain. Kannattaa lähettää se kuusivuotias tai muija avaamaan ovea, jos sieltä kuuluu koputtelua. Myös jos jokin auto tummennetuin ikkunoin ajaa ohitsesi lähipäivinä joko liian hitaasti tai lujaa, niin suosittelen tutustumaan lähemmin trotuaariin.

    Mielenkiintoisia aikoja, rotta. Tulemme tekemään elämäsi oikein mukavaksi vielä.

    • Tule viiltämään, pelkuri märkäkorva räkänokka, tulkaa oikein porukalla! Odotan innolla tapaamistamme, osoitteenkin kun kuulemma muka tiedätte. 😂

     Mulla on tosiaankin oikein mukava elämä ja jos saa pistää lauman silmille pyrkiviä veivikaulaisia pizzanaamanarukäsiä nippuun, niin olo senkuin paranee. Kevyt treeni on aina paikallaan. 🤪

 3. Rotusekottelu osaltaan luonnonvalintaa, heikkomieliset sekoittavat itsensä pois olemassaolosta

 4. Ampuiko eliittti oveen, jotta saataisiin vähemmän painetta raiskauskohun alla ja muutenkin vähän suomalaisvastaisuutta ja huomiota sellaiseen? Ei tarvitsisi edes luvata mitään vaalien alla. Tietenkin esim. Ruotsissa ammutaan kranaattejakin viikoittain mamujen keskinäisissä jengisodissa ym. kähinöissä. Mutta ainahan voi vääntää sellaistakin vaikka miksi. Esim. väittää jotain asuntoa pidetyn myös moskeijana, johon lentää pyöräteline oveen. Ellei poliisi ole itse tehhnyt myös sitä. Suopo siis tai vastaava.

  • Lavastettu tapaus tämäkin? Jännää porukkaa täällä, olenko minä kansallissosialistisella, radikaalilla forumilla vaiko aivan väärässä paikassa? Moskeijoita ei saa rikkoa, vastaanottokeskuksia kohti ei saa ampua, eikä raiskarin ovea saa käydä ampumassa. Huh huh.

   • No huh huh. Käsittääkseni kansallissosialistit ovat laillisen toiminnan kannsalla ja tuskin missään tilanteessa lähtisivät tuolle linjalle. Minua kummastuttaa monien kansallissosialistisen ja ylipäänsä nationalistien rajaton luottamus viranomaisiin ja valemediaan.

  • Media on kääntänyt kelkkaansa nyt kyllä niin 180 astetta kuin vaan voi kääntää. Asia on iso, mutta ei tämä mikään uusi ilmiö ole. Miksi media heräilee juuri nyt? Vaikea uskoa median rohkeisiin yksinäisiin susiinkaan. Herättää epäilyjä.

   Tuntuu että nyt ajetaan todella kovalla voimalla tiedustelulakia ja poliisin määrärahoja/lupia mm. nettivalvontaan. Näkyy varmasti kansallismielisten harmiksi tämä. Ehkä nimellisesti joku laitetaan kahvitauollaan kurkkaamaan mitä jossain teinipalstoilla kujeillaan…

   Onko kiire ja median uusi asenne tullut siitä, että pitää saada muutokset kahdessa hallituksessa hyväksytyksi? Problem – Reaction – Solution?

  • Ikävä kyllä ei lähde. Muuttaa Kangasalta Pälkäneelle. Ja kukas muu on järjestänyt asuntoa kuin otiskoissa ollut Hanna Hansu. Jolla oli aikoinaan kolme maskottia. Mutta tiettävästi nyt kaksi laittomasti maassa olevaa.

 5. Media ottanut nämä matu-raiskaukset esiin sen takia että vaalit on tulossa ja sen takia että joku meni vuotamaan näitä rikoksia julkisuuteen ja niiden peittely ei onnistunut. Suunnitelma oli että tulee ilmastonmuutosvaalit josta sitten vain jauhetaan koko kevät ja kukaan ei saa tietoon näitä raiskauksia, mutta nyt kävi toisin.

 6. Lienee jäsenten välisiä. Tai sitten asialla suorat housut ja lakeerikengät.

Comments are closed.