Koti Uutisia Kotimaa Turvapaikanhakijoiden osallisuus suurta seksuaalirikoksissa

Turvapaikanhakijoiden osallisuus suurta seksuaalirikoksissa

7

Kansallisen Vastarinnan lukijat eivät varmastikaan pidä yllätyksenä, että “turvapaikanhakijoiden” osallisuus on suurta seksuaalirikoksissa. Tilastot perustuvat poliisin ylläpitämään tilastoon vuodesta 2016. Turvapaikanhakijat ovat epäiltyinä vuosittain noin 2 700 rikoksesta. Vuonna 2018 tammi–kesäkuussa turvapaikanhakijoita on ollut epäiltyinä 1 275 rikoksesta. Enimmäkseen turvapaikkaa Suomeen hakeneet syyllistyvät väkivaltaan ja näpistyksiin.

Vuoden 2016 aikana turvapaikanhakijoita epäiltiin 36 raiskauksesta. Vuoden 2018 alkupuoliskolla luku oli lähes sama. Voi siis olettaa, että vuosi 2018 on raiskaustilastojen kärjessä. Puolet raiskausten uhreista on alaikäisiä.

Keskusrikospoliisin Sari Saranin mielestä tilastoista ei voi päätellä mitään. Kaikki on siis hyvin, eikä turvapaikanhakijoiden rikoksista tule olla hänen mukaansa huolissaan.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

  1. Ehkä maamme maataloudessa pitäisi panostaa lampaisiin, vuohiin ja aaseihin ja niiden ulkolaiduntamiseen. Pakolaisille pitäisi tarjota maataloustöitä ja terapia mielessä mahdollisimman paljon yhteistä aikaa edellämainittujen elikoiden kanssa.

  2. Toinen asia on se ettei päättäjät kuten politikot ja virkamiehet ole kiinnostuneita asiasta. Ei ennemmin kun napsahtaa itselle tai lähiomaiselle, sitten se on myöhäistä kuin entiselle piikatytölle jolle tuli housuihin. Ruotsissa on jo nyt esimerkkejä että oikein sokaistuneet kieltävät tapahtuman. Niinkuin tämä syyttäjärouva jolla oli ikioma partalapsi joka alkoi äipän sijaan katsella alaikäistä tytärtä. Tuumasta toimeen äiti ei suostunut nostamaan rikosimoitusta mutta tytön eronnut isä teki. Lopuksi äiti ei ollut huolissaan tyttärestä mutta jos partalapsi karkotetaan. Normaali äiti olisi saattanut salvaa partalapsen vaika paljain käsin ja potkinut tielle.

    • Tuota se kulttuurimarxilainen valhemedian aivopesu teettää; omat lapsetkaan ei merkitse enää mitään, vaan oma sairas ideologia menee jopa luonnollisten äidinvaistojen ohi ( miten vitussa tuo voi olla mitenkään edes mahdollista?!). Myyvät vaikka oman lapsensa matujen, sekä mätäideologiansa takia- ja sitten kehtaavat hyväkkäät vielä rääkyä normaaleille ihmisille rasismista!

  3. Nyt ei enää saa syyttää turvapaikan hakijoita tai ulkomaalaisia rikoksentekijöitä eikä olla politikkojen kanssa erimieltä koska se on uuden EU-viharikoslain esityksen vastaista:

    http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+MOTION+P8-RC-2018-0481+0+DOC+XML+V0//FI

    Pitää vain olla hiljaa ja todeta tosiasiat. Eikä niiden muuttamiseksi saa tehdä mitään. Muuten syyllistyt viharikoksiin ja olet voimassaolevan terroristilain kohde.

  4. “Ei voida päätellä mitään?!?!?!” Niinpä, niin. Mutta kun valkoisen miehen ylivalta -pieru rävähtää, siitä jo voidaan päätellä niin pitkälle kuin poliittisen poliisin mielivalta vain voi.

Comments are closed.