Koti Uutisia Kotimaa Poliisiylijohtaja ei ole huolissaan rotumuukalaisten aiheuttamista vaaratilanteista

Poliisiylijohtaja ei ole huolissaan rotumuukalaisten aiheuttamista vaaratilanteista

8
PolPon ylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan kansalaisten ei tulisi huolestua.

4.12. tapahtui kaksi hyökkäystä linja-autonkuljettajia kohtaan. Iltapäivällä tapahtui yksi Loimaalla ja toinen myöhemmin yöllä Uuraisilla. Tapauksia ei tutki kuitenkaan paikallinen PolPo vaan poikkeuksellisesti keskusrikospoliisi. Kumpaakin tapausta yhdistää se, että hyökkääjänä on ollut ulkomaalaistaustainen mies, jonka tarkoituksena on ollut saada linja-auto suistumaan tieltä.

Loimaan hyökkäys oli tuhoisampi kuin Uuraisten. Loimaalla linja-auto ehti osuma toiseen autoon ennen hyökkääjän taltuttamista. Uuraisilla hyökkääjä saatiin taltutettua ennen vaurioita.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mielestä kansalaisten ei pidä olla huolissaan eikä pelätä. Hänen mukaansa poliisille pitää antaa työrauha. Tutkinnan aikaisena rikosnimikkeenä on molemmissa tapauksissa tällä hetkellä liikennetuhotyö. Kolehmainen pitää rikosnimikettä arkipäiväisenä. Hän myös pitää Suomea edelleen turvallisena maana.

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

  1. Mikäli näen tulevaisuuteen niin lausunnoissa korostetaan erillisiä tapauksia ja syinä mielenterveyttä joka horjui kielteisen turvapaikkapäätöksen vuoksi ja lisänä keski-ikäisten suomalaismiesten rassismi ja suvaitsemattomuus. Asia korjataan antamalla positiivisia päätöksiä ja opettamalla keski-ikäisiä miehiä auttamaan ja tukemaan kotoutusta, koulutusta johtaa kirkon erityisasiantuntija Marjaana Toiviainen.

  2. Seppo teki kepposen ja käy tamtam. Hitaalla käyvä zombie joka ei näe metsää puilta. Vetääkö hitaita ken tietää. Tuo surkean näköinen luppakorva näyttää niin viattomalta päähänpotkitulta rakilta jolta ei voi odottaa uskollisuutta mihinkään suuntaan. Turha odottaa tältä isänmaanpetturilta mitään lojaalisuutta muita kohtaan. NYT SAATANA RYHTIÄ VITUN SURKIMUS. KAIKKI SUN KAVERIT ON SYYTETTYJEN PENKILLÄ. JA KOHTA SINÄ.

  3. Eihän tuo tyhjäntoimittaja ole tietenkään huolissaan, koska agendan mukaan mennään. Seuraavaa pläjäystä odotellessa..

    • Janssonista en pidä muuten mutta paras kirjoitus häneltä koskaan. Toivon todella, että tuo on luettu Puolustusvoimissa.

  4. “Kolehmainen pitää rikosnimikettä arkipäiväisenä. Hän myös pitää Suomea edelleen turvallisena maana.”?!?!?!!!???

    Voiko mies enää enempää olla aineissa!

  5. No nämähän ovat ihan perusjuttuja ja arkipäiväisiä asioita Hölmölässä. Terrori-iskut, naisten ja lapsien raiskaukset, murhat, huumekauppa ja jne. Ei kansalaisten tarvitse olla huolissaan. Nämäkin rotumuukalaiset terrori-iskujen yrittäjät ovat parin päivän päästä vapaana.

  6. Yksittäistapaus. Siis kaksittaistapaus. Ei mitään uutta, ei mitään nähtävää täällä, hajaantukaa!

Comments are closed.