Koti Uutisia Turvapaikanhakijat tappelivat keskenään myös Mikkelissä

Turvapaikanhakijat tappelivat keskenään myös Mikkelissä

3
Turvapaikanhakijoita osoittamassa mieltään Lahden Hennalassa.
Turvapaikanhakijoita osoittamassa mieltään Lahden Hennalassa.

Poliisi joutui viikonloppuna käymään rauhoittelemassa tilannetta Mikkelin Suonsaareen perustetussa vastaanottokeskuksessa. Syynä oli kahden turvapaikanhakijan välinen nujakka.

Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä ja lievänä pahoinpitelynä. Mikkelin poliisissa työskentelevän komisarion Pekka Jäntin mukaan muut turvapaikanhakijat tai keskuksen henkilökunta eivät olleet vaarassa, eikä tapauksessa ole “mitään sen kummempaa”, kirjoittaa paikallislehti Länsi-Savo.

Poliisi joutuu säännöllisesti vierailemaan vastaanottokeskuksissa eri puolilla Suomea selvittelemässä ja rauhoittelemassa turvapaikanhakijoiden riitoja. Viime viikolla poliisi joutui parhaimmillaan vierailemaan kolme kertaa samana yönä Lahden Hennalan vastaanottokeskuksessa.

Lähteet: Länsi-Savo, MV-lehti

3 KOMMENTIT

  1. antasvat matuille puukkoja ja laittas keskuksien ovet lukkoon ja vahdit ulos ja antas niiden painia rauhassa viimeiseen matuun asti

  2. On se ihme ettei Hennalaa saada kuriin. Vuonna 1918 punikeille kyllä löytyi kuri nopeasti kyseisellä alueella. Varmaan todella mukavaa asustaa naapurustossa kun saa yötä päivää pelätä savunaamojen mellakointia ja rikoksia.

Comments are closed.