Koti Uutisia Pohjoismaat Turvapaikanhakijan ja turvapaikka-aktivistin seksisuhde päättyi murhaan Ruotsissa

Turvapaikanhakijan ja turvapaikka-aktivistin seksisuhde päättyi murhaan Ruotsissa

8

19-vuotiaan afgaanipakolaisen ja 68-vuotiaan turvapaikka-aktivistina tunnetun ruotsalaisnaisen välinen seksisuhde päättyi 68-vuotiaan naisen murhaan. Syytettä käsitellään Värmlandin käräjäoikeudessa ja syytetty on myöntänyt aiheuttaneensa naisen kuoleman.

Uhri tunnettiin turvapaikka-aktivistina. Tämä aate koitui naisen kuolemaksi.

Esitutkinnan mukaan Afganistanilaismiehellä ja uhriksi päätyneellä naisella oli pidempään jatkunut seksisuhde. Myös tällä kertaa tilanne oli tarkoitus jatkua seksiin, mutta kesken pussailun afgaani päätyi taittamaan naiselta niskat nurin.

Syyttäjä vaatii murhaajalle tuomiota murhasta ja elinikäistä karkotusta ruotsista.

Lähde: PT-media

8 KOMMENTIT

  1. Kuoli aatteensa vuoksi. Järjestääköhän vasemmistolaiset muistotapahtumia tälle sankarimummolle?

  2. oksettava mummo helvetin hyvä voisipa melkein kaikilta hurreilta taittaa niskat kuningas ensimmäisenä! Munattomia hurreja ja sairaita!

  3. Karma osui kansanpetturiin, sitä saa mitä tilaa. Siinä on varmaan perhe ja sukulaiset ylpeitä, kun saavat lukea mediasta, että eläkeikänen mummelinsa pani juuri ja juuri täysi-ikäistä maahantunkeutujaa. Eipä jäänyt ainakaan epäselväksi, että minkä takia tämä niin rakasti näitä afgaaneja.

  4. En tunne surua tuota toosaa ja persettä jakaneen akan kohtalosta. Ohisalo ja Andersson osallistuu Haaviston kanssa hautajaisiin ja antaa RKP:n marttyyritunnustuksen.

Comments are closed.