Koti Artikkelit Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat mainostaa lapsettomuutta

Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat mainostaa lapsettomuutta

16

Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat antaa palstatilaa lapsettomille ihmisille ja antaa näiden ikiteinien perustella valintaansa. Lehden kyselyyn vastasi 5000 suomalaista.

Lapsettomuus on viime aikoina ollut valtamediassa uusi trendikäs keskustelunaihe, jolla pyritään vähentämään valkoisten Eurooppalaisten syntyvyyttä entisestään.

Helsingin Sanomat antaa sunnuntaina jälleen lisäperusteita hedonisteille olla hankkimatta lapsia. Lehden kyselyyn vastanneet perustelevat päätöstään varsin löysillä perusteilla, mikä osoittaa vastanneiden järjen köyhyyttä ja vastuunpakoilua:

Pelisuunnittelija Jonne Harja.

“Nyt minulla on uusi parisuhde ja vakituinen työ pelisuunnittelijana. Myös maailman menosta on helppo ahdistua ja ajatella, että lasten hankkiminen on aikamoinen riski. Populistit nousevat Suomessa ja maailmalla, sademetsät palavat ja yhteiskunnallinen keskustelu on pelkkää riitelyä.” (Jonne Harja, 33)

”Päätös on niin iso, että jos ei ole ihan varma, niin ei niitä lapsia kannata varmuuden vuoksi hankkia. Se on väärin lasta kohtaan.” (Nainen, 30)

”Ei koskaan ole tullut tunnetta, että kaipaisin lapsia elämään. Koko ajatus tuntuu täysin vieraalta. Elämä on niin onnellista, tasapainoista ja hyvää näin, niin miksi muuttaa sitä asialla, joka pistäisi kaiken päälaelleen.” (Nainen, 40)

Saman lehden paperiversiossa on lisäksi myöhemmin artikkeli, jossa todetaan “lapsitalkoiden” olevan myöhäistä jo heti otsikossa.

Monet kansallismieliset ovatkin jo heränneet valtamedian lapsettomuus-lobbauksen vähintäänkin outoihin taustasyihin. Isänmaallisin teko kansallismielisiltä onkin perustaa suurperhe synnyttämällä maailmaan valkoisia lapsia.

Lähde: HS

16 KOMMENTIT

 1. “Nainen 40” on jo kääntänyt kaiken päälaelleen, eikä siitä ole pian enää paluuta jaloilleen, kun mittarissa on 40.

 2. Hei vastaajat, tehkää ilmastoteko ja tappakaa itsenne, kun ette selvästikään ole täällä hyödyttämässä evoluutiota.

  • Lapsettomathan joka tapauksessa osallistuvat evoluution kulkuun antamalla oman perimänsä kadota. Jos lapsettomuus johtuu perinnöllisistä tekijöistä, niin ne harvenevat populaatiossa. Ei evoluutio tarvitse hyötyä eikä mitään tiettyä lajia, se on vain luonnonlaki, jonka alaisena kaikki elämä toimii.

  • Juurikin samaa olen sanonut kaikille niille itsekkäille paskoille, jotka perustelevat lapsettomuutta ilmastoöyhötyksellä. Välillä sitä miettii, että haluaako näiden hedonistipaskojen vuoksi tehdä mitään? Sylkevät iso- ja esivanhempiensa perinnön päälle, joista he taistelivat omalla verellään… pistää vihaksi saatana

 3. Yllätys. ÄLKÄÄ OSTAKO, ÄLKÄÄ LUKEKO, ÄLKÄÄ KLIKATKO, ÄLKÄÄ KUUNNELKO.

  Kyllä ne katoavat pois vielä.

 4. >Populistit nousevat Suomessa ja maailmalla, sademetsät palavat ja yhteiskunnallinen keskustelu on pelkkää riitelyä

  Populismi ei ole pahuutta vaan kansan edunvalvontaa eliitin mahdolliseksi vahingoksi. Sademetsien suojeluun on poliittisia keinoja, mutta lasten tekemättä jättäminen tuskin synnyttää poliittista tahtoa käyttää noita keinoja. Yhteiskunnallinen keskustelu on demokraattisessa järjestelmässä lähes aina kärkevää ja voinee sitä riitelyksikin sanoa. Diktatuurissa se voi olla laimeampaa. Tähän muutosta odotellessa ei ainakaan kannata pidättää hengitystään. Katsokaa vaikka miten pitkäikäisestä demokratiastaan tunnetun Ison-Britannian alahuoneessa keskustellaan.

  >Elämä on niin onnellista

  Lapset saattavat toisaalta aiheuttaa onnellisuutta, mutta koska

  >lasten hankkiminen on aikamoinen riski

  ja jos riskin sietokyky on alhainen, silloin on tietysti parempi olla ilman.

  En tiedä onko lapsettomuuden syitä tutkittu kunnolla. En ainakaan luota sellaiseen kyselytutkimukseen, jota eivät ole tehneet aiheeseen erikoistuneet psykologit. Tällaista kyselytutkimusta ei ainakaan voi tehdä niin, että sanomalehteen laitetaan kehotus osallistua lapsettomuutta koskevaan kyselyyn. Aika selvä yhteys on ainakin elintasolla ja lapsiluvulla. Jonkinlainen vaste ympäristön olosuhteisiinhan syntyvyyden lasku on.

 5. Nyt kaikki kynnelle kykenevät lapsitalkoisiin!Älkää välittäkö jos suvussanne kulkee lievempiä vaivoja joiden tietynasteinen periytyvyys on todistettu(mm.alkoholismi,muistisairaudet,diabetes).Kunhan olet syntysuomalainen, ja koet itse olevasi täydessä työ ja tarvittaessa taistelukunnossa. Jokainen pohjoisen perimän omaava oikeassa aatteessa on vielä arvokas!

 6. Pelisuunnittelija Jonne on selvästi cuck, ja naamasta näkee että vieläpä ylimielinen sellainen, vaikka ylimielisyydelle tuskin on tässä tapauksessa mitään perusteita.

 7. Kuka maksaa näiden hedonististen milleniaalien eläkkeet, sitten joskus?? Jussuf, Ahmed ja Mohammad???

 8. Jonne 33, näyttää ennemmin 63-vuotiaalta. Mitä lie vetänyt?
  Populistit nousevat Suomessa ja maailmalla…. Jassoo, mikähän siinä on niin kauheata? Hehän juuri ovat VASTAVOIMA nykymenolle! Kaikelle PASKALLE jota yritetään kynsin hampain ylläpitää leimaamalla kaikki toisinajattelijat populisteiksi, natseiksi, rasisteiksi, ulkomaalaisvastaisiksi ym ym. Tähän PASKAAN kuuluu juuri näiden kaikenlaisten pervojen ihailu, lapsettomuen,seksuaalivähemmistöjen sekä muiden kajahtaneuden hörhöjen. Mikään LUONNOLLINEN ei enää saa olla normi.
  Suomen väkiluku ei kasva ilman maahanmuuttoa, EIKÄ SEN TARVITSEKAAN. Suomi oli olemassa 4-miljoonaisena. Ja oli muuten 3-miljoonaisenakin.
  Suomen kansa pitää säilyttää ja suojella. Miksi joku ns. alkuperäiskansa suojellaan? Eivät ne ole sen arvokkaampia kuin suomalaiset. Oikeata monikulttuurisuutta on säilyttää kansallisvaltiot ja niiden kulttuurit.
  Kohta on ihan sama matkustaako Tukholmaan, Berliiniin, Pariisiin tai Mogadishuun. Kaikki näyttävät samalta, säkitettyjä naisia, yleistä älämölöä ja kaaosta.

  • Ei enää kannata mihinkään matkustella. No, joitakin Baltian ja Balkanin maita lukuunottamatta.

 9. Kyllä minuakin KANSALLISMIELISTÄ AHDISTAA!
  Ei kylläkään sademetsien metsäpalot, ne ovat VÄHENTYNEET Nasan tutkimuksen mukaan.
  Eikä ilmastonmuutos, se on luonnollista EIKÄ ihmisen aiheuttamaa.
  Saastuttaminen kylläkin, mutta miksei vallassa olevat globalistit siuhen puutu?
  Ahdistaa SE että kotimaani näyttää pian LÄHI-IDÄN tai AFRIKAN MAALTA! Sellaiseen maahan en minäkään lapsia tekisi!
  Lapset olen jo tehnyt ja he varmaan KIROAVAT aikaisemmat sukupolvet MATUTUKSEN sallimisesta.

  • Tuttava ollut tekemisissä monen afrikan “pakolaisen” kanssa. Monet heistä terveydellisesti moni-ongelmaisia. Diabetes, muita kroonisia, kalliilla hinnalla hoidettavia sairauksia. Yksi kertoi miten on kärsinyt kirurgin suorittaman leikkauksen myötä.

   Onhan sentään kyse suuresta bisneksestä. Matut eivät voi muuta kuin mennä uuteen, jopa kymppitonneja maksavaan korjausleikkaukseen kun kituu niin. Kunhan veronmaksajien rahat virtaavat oikeaan suuntaan, tässähän maahantuodut “fantastisen tienestin” mahdolistajat ovat hyvä kapillaari-ilmiön aikaansaaja?

 10. Neekerit ja somput nauravat Suomalaisten talkoille.Ne pitävät automaattisesti huolen sikiämisestä kuten arabitkin.Me häviämme evolutiivisen taiston ellei pikapuoliin tuleva totaalinen sosiaalis ekonominen romahdus karkoita niitä takaisin seuduille mistä ovat tunkeneetkin meidän taikaseinälle.Yleensä rotat jättävät uppoavan laivan.Ei niistä ole kovan työn raatajiksi jos sellainen aika koittaa

 11. CO₂-päästöt kyllä tuhatkertaistuvat, kun tuodaan Suomeen yksikin somali, joka porsii kymmenen somalia lisää.

  On taas järki tikissä punavihersokeilla ja muilla pers’reikäasioista kiinnostuneilla.

Comments are closed.