Koti Uutisia Kotimaa Turun terrori-iskun muistotapahtuma kokoontuu Vähätorilla

Turun terrori-iskun muistotapahtuma kokoontuu Vähätorilla

9

Tulevana sunnuntaina Turussa järjestettävä 188-kukkavirta -tapahtuman järjestäjät ovat ilmoittaneet kokoontumispaikaksi Vähätorin kello 12. Asiasta tiedotettiin tapahtuman Facebook-sivulla.

Muistotapahtumalla kunnioitetaan kaksi vuotta sitten tapahtuneen monikulttuurisen terrori-iskun uhreja ja myös kiinnitetään huomiota siihen, ettei suomalaisvastainen valtiovalta ole halunnut järjestää vastaavaa muistotilaisuutta vaikka terrori-isku oli seurausta heidän itsensä ajamasta maahanmuuttopolitiikasta.

Myös äärivasemmisto aikoo saapua Turkuun juhlistamaan monikulttuurista väkivaltaa ja vastustamaan muistotilaisuutta, joten luvassa saattaa olla mielenkiintoinen päivä siltäkin osin. Kehotamme suomalaisia saapumaan Turun Vähätorille sunnuntaina 18. elokuuta kello 12.00.

Linkki tapahtuman Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/events/2306717246261974

9 KOMMENTIT

 1. Pitääkö jonkun taas kuolla, ennen kuin asialle tehdään jotakin? Kaikkiin ponnisteluihin tämän mielettömyyden lopettamiseksi on ryhdyttävä tai meidän kulttuuri ja kansa tuhotaan monikulttuurihelvetillä. Ylikansoittuminen, islam, kommunismi (sosialismi) ja globaali poliittinen rahaeliitti ovat ihmiskunnan suurimmat ongelmat tällähetkellä. Meidän pitää puolustautua kaikin vaadittavin menetelmin, koska tässä on kyseessä eloonjäämistaistelu. Heinäsirkkaparvien lailla leviävät kehitysmaalaiset tuhoaa kaiken edellään ja jäljelle jää vain kurjuus ja savuavat rauniot. Rise up!

  • “Monikulttuurisuus” nykyisellään käytettynä käsitteenä on kyllä niin harhaanjohtava, kuin olla ja voi. Kaiken tämän väestönvaihdon tavoitteena on luoda sekarotuinen juureton rahavallan lammaskansa, jolla on monOkulttuuri, vähän kuten tämän päivän yhdysvaltalainen. Suomi on aina koostunut suomalaisista, joilla on erilaiset murteet, tavat ja perinteet eli kulttuurit toisiinsa nähden, mutta meitä yhdistää verenperintö. Suomi siis on monikulttuurinen jo ennestään.

   • Monokulttuuritavoitesalaliittoteoriassa on sellainen heikkous, että monikulttuuri-ideologia painottaa tulijoiden omien kielien ja kulttuurien säilyttämistä, jolloin monokulttuuria ei voida saavuttaa. Yhdysvalloissa on tapana, että tulijat hylkäävät nopeasti omat kulttuurinsa ja kielensä. He siis vertauskuvallisesti polttavat veneensä maahan saavuttuaan. HS joutuikin viime heinäkuussa myöntämään, että ainakin somalien osalta suomalainen kotoutusteknologia on epäonnistunut verrattuna yhdysvaltalaiseen. Jos amerikkalaiset olisivat lampaita, lähtisivätkö he sankoin joukoin ulkomaille sotimaan aina uusiin konflikteihin ennen kuin edellinenkään on päättynyt, “puolustaakseen elämäntapaansa” kuten on siellä tapana sanoa, uhilta, jotka ulkomaalaisen mielestä näyttävät varsin kaukaa haetuilta?

    • Usa on kaksinaismoralinen valtio. Kirjoituksesi on sinällään oikein, mutta unohdat siitä sen, että monilla alueilla sielläkin on esim. espanjan kieli valtakielenä ja sitä opetetaan jopa kouluissa pääkielenä englannin tullessa toisena.
     Hyvin monessa suuremmassa kaupungissa on ghetot jotka ovat eriytyneet kulttuurillisesti kuin kielellisestikin ympäröivästä kulttuurista, on venäläisiä, kiinalaisia, japanilaisia etc. ghettoja joissa pääkielenä puhutaan vain sitä omaa kieltään.
     Muutamia vuosia sitten julkaistun tutkimuksen mukaan englannin kileli alkaa olla muutaman kymmenen vuoden päästä vähemmistökieli espanjan ja portugalin vallatessa tilaa.
     Eli kuvainnollisesti veneen polttamisesta ei ole kyse, kyllä siellä eri kulttuurit ovat kautta aikain olleet vahvoja jopa suomalaisilla.
     Elämäntapansa puolustanmienen on vain retorinen tekosyy aiheuttaa sekasortoa maissa, joiden materiaalissita resursseista on amerikalle hyötyä esim. öljy, huumeet, asekauppa, mutta tämä syötetään kansalle läpinäkyvin valhein (kuten muullekkin maailmalle) kemiallisna aseina tai ydinaseiden kehittelyinä, joista ei loppupelissä löydy koskaan mitään viitettä.
     Yhdysvallat eivät olisi mitään ilman ulkomaista työvoimaa ja aivotrustia, pelkistettynä voi sanoa että saksasta tuulut tietotaito on pitänyt tämän LDC maan pystyssä.
     Suomi onkin sitten oma lukunsa. tässä olet täysin oikeassa, täällä tuetaan eri toimin muulata tullutta kulttuuria, miksi muuten tulkkipalveluista koituisi valtiolle ja veronmaksajille kymmenien miljoonien kulut muuten? Täällä ei myöskään ole mahantulijoille mitään velvoitteita saadakseen kansalaisuutta, vaans e tulee 1,5-3 vuoden kuluttua kuin manulle illallinen.
     Monessa muussa maassa on velvoitteena työ-/ kouolutuspaikka, kielen ja käsitteiden osaaminen perustasolla, lakien ja säädösten tuntemus, mutta ei suomessa. täällä ongelmatilanteessa syyllistetään kantaväestöä, virastoa yms. jos ei saada vapaamatkustusta etenemään omalla kielellä, lopuksi tulee rasismikortti jonka lainsäätäjätkin pikkuhiljaa hivuttaneet lakiteksteihin.

    • mites ku usasssa on ollu kautta historian, ettänirkut on irkkuja asuu omalla irkkualueella, jossa kaikki on irkkuja, italialaiset tekee samaa, kiinalaisilla on chinatowninsa yms, kaikilla eri kansoilla on omat kulttuurilliset jutut, hengaavat vain omissa porukoissaan. nykyään ehkä vähån enemmån on kansojen välistä vuorovaikitusta ja sehön aikalailla on päättynyt verisesti. yhdysvallat on maailman ensimmäinen monikulttuurinrn helvetti

  • Kuka tappelisi vastaan? Tappelu on väkivaltaa, sotaa, lyömistä, verenvuodatusta.

   Kuka tekisi sen? Kuka on valmis siihen? Jos sen tekee kirkkaassa päivänvalossa, joutuu vastuuseen. Ja joutuu todennäköisesti poliisiaseman kellariin hakattavaksi/tapettavaksi.

   • sepä se meidän kaikkien pitäis tehdä se yhdessä, 300 hyvää soturia saa jo paljon aikaan, kysy vaikka persialaisilta

    • Elokuussa v. 2019 ei ole olemassa 300 hyvää soturia, jotka olisi valmiita uhrautumaan.

     Jos fantasioidaan, että niitä olisi olemassa, niin mikä olisi hyökkäyksen kohde? Ei ole tietoa edes tästä, vaikka on selvä, että heti kun nuo mystiset 300 soturia ilmestyisivät niin Järjestelmä lähettäisi niitä vastaan noin 10-kertainen joukon joilla on paljon paremmat aseet ja ohjattavuus (mukaan lukien droonit, elektrooninen sodankäyntiyksikkö viestinnän kuuntelua tai lamauttamista varten, panssarivaunut, tykistö ja kemialliset ammukset (savut, kyynelkaasut) ja muutakin). Tarvitaan 300 kaasunaamaria, ja kapinallisten tulee välillä nukkuakin, kun taas ylivoimainen vihollinen ei nuku. Kaasunaamarissa olo muuttuu hyvinkin ikäväksi tunnin kuluttua, kokeile ihmeessä.

     Tarkoitan, että kolme tuhattakaan soturia ei saavuta mitään järkevää tulosta mikäli satoja tuhansia suomalaisia jäävät paassiivisinа eivätkä aktiivisesti tue iskujoukkoa. Siksi fantasiat kolmesta sadasta spartalaisesta on jätettävä ja palattava realiteetteihin. Kansan (tai ainakin, vähintään 5% kansan aktiivisesta osasta) voittaminen omalle puolelleen se on ainoa tapa edetä kohti voittoa. Siis ei kohti vankilaa tai avustettua itsemurhaa, vaan kohti Voittoa. Tätä väitettäni tukevat Historian opetukset: kansallissosialistinen vallankaappausyritys Munchenissä v. 1923 (3 000 soturia), tai Mäntsälän kapina v. 1932 (12 000 soturia), ei onnistu, ei!

     Niccolò Machiavelli sanoi aiheesta seuraavasti: Kuka iskee voimakkaasti, mutta ei kuolettavasti – se tavallisesti kuolee itse [iskun seurauksena]. Kuolettavan iskun Järjestelmälle voi aiheuttaa vain laaja kansanliike, riittävän laaja. Suomen olosuhteessa se tarkoittaa kymmeniä tuhansia taisteluun valmiita ja satoja tuhansia kannattajia, ja armeijan ainakin osittaista tukea. Tuleva superkriisi ehkä (tai todennäköisesti) luo sopivat olosuhteet.

 2. Olipa mainio tapahtuma taas kerran, kiitos tovereille ja järjestäjälle.
  Perinteen mukaisesti Junes Lokka lähti putkaan, koska on Junes Lokka. ;D
  Erinomainen paikka oli myös panimoravintola Koulu.

Comments are closed.