Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen “ihmisoikeusprofessori” jatkaa PolPo-Hätösen puolustelua

Juutalainen “ihmisoikeusprofessori” jatkaa PolPo-Hätösen puolustelua

4
Martin Scheinin.

Kuten uutisoimme aiemmin tällä viikolla, poliittisen poliisin (PolPo) Pekka Hätönen on aloittanut viimeisen vuoden aikana niin monta hämärää rikostutkintaa ideologisia vihollisiaan vastaan, että jopa hänen esimiehensä ovat nolostuneet. Hätönen itse kuuluu kulttuurimarxistipuolue Vihreisiin.

Suurinta tukea Hätönen on saanut vainokampanjalleen juutalaiselta “ihmisoikeusprofessori” Martin Scheininilta. Juutalaisprofessori kannattaa kovan linjan pakkomonikulttuuria. Hän on esimerkiksi vaatinut suomalaisia veronmaksajia kustantamaan Isis-terroristiperheiden lasten lennättämisen Suomeen Lähi-idän sotatantereilta.
https://www.vastarinta.com/polpon-hatonen-kaynnisti-rikostutkinnan-vieraslajipuheesta-juutalainen-scheinin-kannattaa/
https://www.vastarinta.com/juutalainen-ihmisoikeusprofessori-isis-lapset-suomeen/

Hätönen joutui valtakunnallisen kohun keskelle, kun hän otti Perussuomalaisten Juha Mäenpään silmätikukseen. PolPo raivostui Mäenpäälle, kun tämä rinnasti humoristisesti luonnon vieraslajien torjunnan siirtolaistulvan torjuntaan.

Vaikka jopa Hätösen esimiehet ovat pitäneet Vihreän poliisin toimintaa kiusallisena, juutalaisprofessori on pysynyt vankasti hänen rinnallaan. Scheinin vetosi Twitterissä muun muassa Hitlerin Saksaan perustellessaan, miksi Hätöstä täytyy tukea.

“Varmaan sen takia että poliisi sai kansalaisilta useita tutkintapyyntöjä [Mäenpäästä], joissa arvioitiin vieraslajidemagogiikan saattavan olla kansanryhmää vastaan kiihottamista, kuten on nähty mm. Jugoslaviassa, Ruandassa ja 1930-luvulla tiedätte-missä. Olin yksi [Mäenpäätä vastaan tehtyjen] tutkintapyyntöjen tekijöistä”, juutalainen jyrisi Twitterissä.

Lähde: Twitter

4 KOMMENTIT

  1. Millä ihmeen argumenteilla Pekkä Hätöstä voi puolustaa, on ilmiselvää, että Hätönen toimillaan ajaa omaa agendaansa. Kuulumisen vielä, luottamustoimien kautta, vihreiden vaikuttajakaartiin hän kiisti ja siten valehteli. Kultturimarxistisen herkkyytensä arvostelulle hän paljasti nopealla ja ärhäkkäällä reagoimisella “vihapuheeseen”, eli kuten ennen asia ilmaistiin, isänmaalliseen kannanottoon.
    Tulevaisuus näyttää miten sotiemme veteraanien verellänsä lunastaman isänmaan pettäneet viranomaiset jatkavat “rikostutkintaa” tässä tapauksessa.

Comments are closed.