Koti Uutisia Tunnistatko konserttipaikan vessaa vandalisoineita äärivasemmistolaisia?

Tunnistatko konserttipaikan vessaa vandalisoineita äärivasemmistolaisia?

3

Vantaalla ravintola Bar Rock Bearissa järjestettiin lauantaina black metal -konsertti, jossa esiintyivät mustan metallin yhtyeet Naer Mataron, Sielunvihollinen sekä Aegrus. Konsertti oli nimetty “Revanssi Saatanalle”, sillä samojen yhtyeiden piti aikaisemmin tänä vuonna soittaa konsertti Turussa. Se kuitenkin peruuntui äärivasemmistolaisten aloittaman kampanjan vuoksi.

Tälläkin kertaa jotkut äärivasemmistolaiset valittivat tapahtumasta etukäteen sosiaalisessa mediassa, sillä yhtyeiden jäsenet edustavat heidän mukaansa vääriä poliittisia mielipiteitä. Kolme henkilöä päätti myös ryhtyä tuumasta toimeen, sillä he kävivät konserttipäivänä tukkimassa konserttipaikkana toimineen ravintolan vessat jonkinlaisella kipsilaastilla tai vastaavalla tuotteella.

Vähintään erikoisen kuuloinen tapa estää konsertin tapahtuminen kuulostaa melko spontaanisti syntyneeltä tai ainakin erittäin huonosti suunnitellulta idealta, sillä tekijät jäivät kasvoineen valvontakameran kuviin. Myös heidän sormenjälkensä jäivät laseihin, joita he käyttivät, eikä konserttiinkaan ollut teolla mitään vaikutusta. Tapahtuma oli järjestäjien mukaan loppuunmyyty ja ilta oli täydellisen onnistunut. Kuluja vessanpöntöistä tullee mahdollisesti jopa 30 000 euroa, mutta tämä menee maksettavaksi vakuutusyhtiön kautta mahdollisesti oikeudessa tuomittaville tekijöille.

Ravintoloitsija kirjoittaa Facebookissa avoimessa päivityksessään seuraavaa:

“Tota (jotain kipsilaastia) kaivettiin kolme ämpäriä vessanpöntöistä Rokkikarhussa 2.9. kun suvakit yritti estää bläky illan. No eivät onnistuneet vaan tuli entistä kovempi ilta. Bläky jäbät kyl kusee ja paskoo mihin haluu, ei siihen pönttöjä tarvita. Tekijät kuvattu valvontakameralla selvästi, 2 naista ja mies. Kiinni jäävät takuuvarmasti. Toivottavasti poliisit tavoittaa noi ennen kuin ‘pojat’ löytää tai osaavat pysyä hyvin piilossa. Aineelliset vahingot noin 30th joten…”

Toisessa päivityksessään, johon on liitetty valvontakameran kuvaa, hän kirjoittaa:

“TOS NOI KOLME ON
Repputytöt hoiti yläkerran vessan ja muniaan kaiveleva ruskeahousuinen englanninkielinen poika alakerran vessan. Tallennetut videot on sit tarkkoja. Ja sormenjäljet löytyy laseista Pepsi, Vishy yhdellä jääpalalla ja 2 kahvia.
Aika kalliit juomat. About 30 donaa.”

Mikäli tunnistat kuvissa esiintyviä henkilöitä, laita vinkkisi menemään ravintoloitsijalle esimerkiksi Facebookin kautta: https://www.facebook.com/BarRockBear. Voit myös auttaa Kansallista Vastarintaa tekemään tutkivaa journalismia ja laittaa vinkkisi tulemaan osoitteeseen vastarintaliike[at]vastarinta.com.

Voit katsoa valvontakameran videot kokonaisuudessaan näistä linkeistä:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1869947066666462&id=100009535598398&pnref=story
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1869932230001279&id=100009535598398&pnref=story

3 KOMMENTIT

  1. On varmaan hienoa saada naamansa valtakunnan levitykseen. Sen jälkeen voikin etsiä itselleen työpaikkaa EU:sta ja odotella koska poliisi kopistelee ovelle ja vie käräjille.

    Että ne on tyhmiä!!

  2. Hmmm… Voipa olla niinkin, että polpo palkaa nämä anarkistit polpoiksi polpojen – ei tilalle – vaan lisäksi, komistamaan taistelua kansallismielisiä ja ns. “natseja” vastaan, sillä Metallin kuunteleminenhan on todellinen terroriteko sen rinnalla mitä “pahalta näyttää” -Helsingin Suurmoskeijasta kuuluva muhvien mylvintä ja Allahu Akbar muslimi terroristien kaulan katkomiset Turussa – nimeltä mainiten – ja kautta Suomen kunhan vain vähän jaksetaan monikulttuurisuuden ihanuutta odottaa. Ystävät ei vihata vaan pestään kaulat valmiiksi, ettei pääse pöpöjä haaveriin.

    • Ehkä ne eibtee virallisesti yhteistyötä, mutta ns. “antifasistit” taistelee poliisin ja muiden viranomaisten kanssa samalla puolella isänmaallisia ihmisiä vastaan.

      Sen jälkeen, kun “militantit antifastit” on osoittaneet epäonnistumisensa kansallismielisten pelottelussa ympäri maailmaa, on poliisin otteet koventuneet meitä kohtaan. Lienee selvää, ettei tämä ole sattumaa.

Comments are closed.