Koti Uutisia Dokumentti: Ensin he veivät SVL:n…

Dokumentti: Ensin he veivät SVL:n…

14

YouTubeen videoita tekevä Mikko Hamunen on tehnyt 25-minuuttisen dokumentin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kielto-operaatiosta. Dokumentissa tuodaan esille kieltoa vaativien tahojen kaksinaismoralismia ja Poliisihallituksen “argumentteja” liikettä vastaan. Siinä myös haastatellaan Pohjoismaiseen valtuustoon kuuluvaa Antti Niemeä.

Niemen haastattelussa hän pyytää, että kaikki kansallismieliset toisivat kielto-oikeudenkäyntiä esille omissa julkaisuissaan, sillä kyseessä tulee olemaan vain ennakkotapaus osana mahdollista tulevaa laajempaa järjestöjen kieltämisen sarjaa. Kielto koskee kaikkia kansallismielisiä, joten asian tuominen tietoon mahdollisimman monelle ihmiselle tulee olemaan kaikkien kansallismielisten etu.

Vastarintaliike onkin ilmoittanut pitävänsä mielenosoituksen sananvapauden puolesta lokakuun 21. päivänä. Seuraa Kansallista Vastarintaa lähiaikoina tarkemmin saadaksesi lisätietoa tapahtumasta.

Voit katsoa videon alta.

14 KOMMENTIT

 1. MV-Lehdessä vallitsi syvä hiljaisuus, koukkunokka-Wiik hihkui onnessaan!

  • Kansallismielisiä eri leireihin jakamalla ei massaliike synny ja sinä tiedät sen vakituisena trollina oikein hyvin.

   • >Kansallismielisiä eri leireihin jakamalla ei massaliike synny ja sinä tiedät sen vakituisena trollina oikein hyvin.

    Mikä tuossa oli trollaamista?
    No miksi (((kansallismieliset))) sitten jatkuvasti haukkuvat ja demonisoivat kaikki ne, jotka eivät ole sionisteja? Tämä koko “meidän on yhdistettävä voimamme ja unohdettava erimielisyytemme” bullshit on yhtä kuin “kipa päähän ja turpa kiinni”.

    Ainahan se tuntuu menevän niin, että jos joku kehtaa olla ylistämättä Israeliaja USAta täysin kritiikittä alkaa valtaisa ulina siitä kuinka silloin on kyseessä vääränlainen kansallismielisyys.

    Mutta hei – jatka sinä vain mestarin ja Huhtasaaren kuville masturbointia kipa päässä ja muista äänestää perussionisteja, koska vain siten voit vaikuttaa, eikö? #Jytky2015

    • Etkö sä tajua että jos sulla on jotain kommentoitavaa siitä Wiikistä tai MVlehdestä, niin sun olisi järkevämpää tuoda se esiin niiden kanavilla. Vai etkö ymmärrä, että tämä on eri ihmisten pyörittämä sivusto?

     Tuo sun asiaan liittymätön jankuttaminen jokaisessa ketjussa pikkuhiljaa kyllästyttää.

    • En ole nähnyt tätä mainostamaasi sionistien ylistämistä kuin ehkä jossain hommafoorumilla. Eivät jakolinjat ole näin jyrkät! Moni ei ole edes muodostanut lopullista mielipidettään, eikä se mielipide tule muuttumaan jos “valistustyö” on tätä tasoa kuin viestisi.

     Suksi sinä apina helvettiin täältä räyhäämästä!

     • >En ole nähnyt tätä mainostamaasi sionistien ylistämistä kuin ehkä jossain hommafoorumilla.
      Tässä esimerkkejä:
      MV-Lehti
      Monokulttuuri FM
      FDL
      Suomen Sisu
      Nykysuomi
      Oikea media

      Jne jne. Ei tarvitse ylistää, riittää että vaikenee (((tietyistä aiheista))) – mutta tätähän teidän idioottien kivikalloihin ei saa taottua lekallakaan.

      Olette kansanmurhanne ansainneet kerta olette niin vitun yksinkertaisia että luulette sionisteja äänestämällä “pelastavanne” Suomen. LOL

      Jokainen persujen äänestäjä on kansanmurhaaja ja sionistien agendan edistäjä!

    • Onko tämä idiootti trolli vai pahasti ylikierroksille joutunut “kansallissosialisti”? Toivottavasti tuo ensin mainittu jos ajattelitte uusia (täyspäisiä) jäseniä saada mukaan toimintaan. Suomessa on, toisin kuin tämä hermanni luulee, todella suuri joukko ihmisiä jotka ovat tasantarkkaan tietoisia sionismista ja sen ympärille muodostuneesta sairaasta järjestelmästä ylipäätään -he kuitenkin ymmärtävät ettei kyseistä syöpää pelkällä huutamisella ja mahdollisten liittolaisten mustamaalaamisella kaadeta. Täällä kommenteissa sitä keinoa on käytetty -lopputuloksen jäädessä vahvasti miinusmerkkiseksi.

     Se minulle on jäänyt hieman epäselväksi tämän “sionistien pahimman painajaisen” ulostuloista että kenen kanssa hän on ajatellut sen lopullisen ratkaisun suorittaa? Kaikki kansallismieliset järjestöt on jo todettu hänen suuruutensa arvolle sopimattomaksi ettei sieltä ainakaan lisävoimaa ole tulossa. Ilmeisesti hänellä on tarkoitus värvätä riittävän puhdasoppiset tukijoukot suomeen tunkeutuneista muslimeista? Tähän ovelaan suunnitelmaan viittaa myös valtava tarve vittuilla niille joiden mielestä arabien sisäänmarssi suomeen on akuutti ongelma -prioriteetti nro1. Ehkä koko muslimijoukkojen siirto onkin “sionistien pahimman painajaisen” järjestämä operaatio ja lopullisen ratkaisun suorittaminen alkaa kunhan meidät “idiootit jotka ansaitsevatkin kuolla” saadaan pois uuden kansallissosialistisen suomen tieltä? Näin olen asian kyseisen henkilön viesteistä ymmärtänyt…

     • Kyseessä lienee sama trolli joka ulisee joka uutisen ja artikkelin alle MV-lehdestä ja Tiina Wiikistä. Hänen kommenttejaan näyttäisi poistetun useiden uutisten alta, koska ei tuota sisällyksetöntä vinkumista jaksa kukaan lukea.

 2. Tavoitteena on se, että matut ja antifa terrorisoivat kaikkia kansalaisia poliisin valvonnassa eikä minkäänlaista itsepuolustusta suvaita.

 3. Mikko se kerta toisensa jälkeen teroittaa kynäänsä. Mikolla on hyviä artikkeleita vaikka kuinka paljon.

 4. Hyvä dokkari ja hienoa, että ihmiset tekee tällaisia projekteja joiden tekeminen vaatii hieman vaivaakin. Myös Niemen haastattelu oli hyvä.

  • Henkilökohtaisesti epäilen että Mikko (persu) teki aivan asiallisen video jossa käsitteli yhteiskuntamme ongelmakohtia täysin asiallisesti, mutta persujen johdon taholta hänen piti se poistaa. Nimittäin, yhteiskuntaamme ei hallitse demokratia vaan diktatuuri.

   Syy poistamiselle löytyy siitä että vaikka Halla-Aho onkin nyt persujen pomo niin hän on Soini-II. Asioiden pitää tapahtua hänen mieensä mukaan. Ja persujen presidenttiehdokas Laura, hän on Katainen-II. Eli, käytännössä persut eivät ole kansallismielinen puolue, ei isänmaallinen puolue eikä varsinkaan demokraattinen puolue. Ei edes omia jäsenään kohtaan. Sitä ajaa raha ja valta aivan kuten muitakin eduskuntapuolueita. Ja tämän videon tehdessään, Mikko astui jonkun varpaille.

   Suomessa ei eduskuntapuolue saa astua valtaapitävien varpaille millään osa-alueella. Ja tämän opetuksen Mikko sai nyt.

   Terävänä sanan säilän käyttäjänä tulisi varmaan tiedustella haluaisko hän liittyä Vastarintaan. Nyt kun persut osoittivat hänellekkin oikean luonteensa. Aivan kuten Hakkaraiselle osoitettiin hänen paikka.

Comments are closed.