Koti Uutisia Kotimaa Tunnettu monikultturisti joutui poliisin huostaan monikulttuuritapahtumasta

Tunnettu monikultturisti joutui poliisin huostaan monikulttuuritapahtumasta

6

Helsingissä lauantaina järjestetyssä Maailma kylässä -tapahtumaan osallistunut Outi Popp joutui kiinniotetuksi häiriökäytöksen vuoksi. Poliisi antoi Poppille useita poistumiskäskyjä, joita tämä ei kuitenkaan noudattanut, jolloin poliisi joutui ottamaan Poppin kiinni ja viemään hänet rauhoittumaan.

MV-median mukaan Popp on aikaisemminkin aiheuttanut häiriöitä eri tapahtumissa, ja tällä kertaa poliisi joutui ottamaan naisen kiinni, jotta tapahtuman jatkuminen voitiin turvata häiriöttä.

Valtamedian toimittajana työskennellyt Popp on tullut viime vuosina tunnetuksi siitä, että hän lobbaa aktiivisesti laittomien maahanmuuttajien puolesta.

Lähde: MV-media

6 KOMMENTIT

  1. Henkilökohtaisen kokemuksen perusteella voisin sanoa että Poppilla kihahti aikoinaan Rockradion juontajan homma pahasti kupoliin ja siitä lähtien pitänyt itseään jonkunasteisena puolijumalan ja superjulkkiksen risteymänä.

    • Tekee pahaa katsella miten ihmisen mieli on järkkynyt noinkin paljon. Nuorempana Outi oli normaali mutta sittemmin on tapahtunut jotain pahaa. Kun viimeaikaislla videoilla on nähnyt hänen huutavan ja puolustavan invaasiota, tulee mieleen pitkään päihteitä käyttäneen henkilön käytös. Ei normaali ihminen käyttäydy noin. Hänen kanssaan pystyi aikoinaan jopa keskustelmaan.

  2. Outsalla on sielullinen ongelma, viitaten juuri tuohon Flyin’ Finnin toteamukseen, että pissi “HIUKAN” nousi päähän. Täti luuli olevansa varsinainen nuorisoikoni ja rockimpi, kuin oikeat rock-tähdet…niinpä nyt kun 99,9997% nuorisosta ei edes tiedä (neverhöörd) kuka tämä täti on, niin hänen on pakko, kelluakseen pinnalla tehdä yhtä sun toista “hassua” 😀

  3. Ei ole kovin vaikea päätellä mitä kohtaa Outilla kutittaa kun näitä ananastukkia niin kovasti maahan haluaa lisää -kotimaisilla markkinoilla ei tuon ikäisellä kurpalla enää kysyntää ole ja on siiryttävä kytkykauppaan jonka kustantajaksi joutuu suomalainen veronmaksaja. Hirveää seurattavaa tämä nykyinen moraalirappio -mitä helvettiä näiden muijien päässä oikein liikkuu? Vai onko liikettä ainoastaan alapäässä?

Comments are closed.