Koti Uutisia Tuhatta osallistujaa odotetaan PVL:n vappumarsseihin Ruotsissa

Tuhatta osallistujaa odotetaan PVL:n vappumarsseihin Ruotsissa

4

Nordfrontin tekemän tuoreen kyselyn mukaan on odotettavissa, että tuhat henkilöä osallistuu toukokuun ensimmäisenä päivänä pidettäviin mielenosoituksiin Ludvikassa ja Bodenissa. Jos ennuste pitää paikkaansa, tulee vuoden 2018 kansallissosialistinen mielenosoitus olemaan suurin PVL:n järjestämä mielenosoitus koskaan. Tähän mennessä Tukholmassa vuonna 2016 järjestetty marssi on ollut liikkeen suurin. Silloin marssiin osallistui 700 henkilöä.

Viime syksyn Göteborgin-marssiin osallistuin 600 henkilöä. Marssia edeltävän poliisin suorittaman ahdistelun vuoksi osa niistä, jotka olivat osallistumassa marssiin, ei päässyt paikalle. Koska vappumarssi pidetään Ludvikassa ja Bodenissa, missä poliisi on perinteisesti suhtautunut PVL:n läsnäoloon rennommin, on hyvin todennäköistä, että entinen ennätys menee rikki.

Suomalaisillakin on vielä aikaa varata matka ja osallistua Ruotsissa tapahtuvaan kansallissosialistiseen mielenosoitukseen. Luvassa on mahtavaa tunnelmaa Pohjolaa rakastavien ihmisten parissa.
Lähde: Nordfront.se

4 KOMMENTIT

  1. Olisin halunnut tulla mukaan, mutta vanhempani eivät päästä minua 🙁

Comments are closed.