Koti Uutisia SVT: vastustajat pakenevat, kun PVL kasvaa Ludvikassa

SVT: vastustajat pakenevat, kun PVL kasvaa Ludvikassa

3

Pohjoismainen Vastarintaliike on ruotsalaisen SVT:n mukaan saanut niin lujan jalansijan Ludvikan kunnassa Ruotsissa, että poliittiset vastustajat pakenevat muuttamalla toisiin kuntiin. SVT:n uutinen julkaistiin samana päivänä, kun PVL:n Taalainmaan-osasto suoritti Ludvikan keskustassa isomman julkisen tapahtuman, jolloin kansalaisille jaettiin lentolehtisiä, joissa on tietoa liikkeestä.

SVT väittää suorittaneensa useita haastatteluita paikkakuntalaisten kanssa ja kysyneensä heiltä, mitä mieltä ovat siitä, että PVL on niin suuressa roolissa heidän kunnassaan. Kaikki SVT:n haastattelemat henkilöt ovat nimettömiä.

“On erittäin ahdistavaa, että tällaisia ihmisiä on näin lähellä.”

“Olen vanha ludvikalainen eikä kaupunki enää tunnu tutulta. Tämä on traagista.”

“On pelottavaa, että ludvikalaiset ovat niin hiljaa PVL:n läsnäolosta. Heitä ei vastusteta.”

“Olemme harkinneet Ludvikasta muuttamista, koska on niin ahdistavaa, että tällaisia ihmisiä asuu niin lähellä.”

SVT:n väitteet ja niin sanotut haastattelut ovat kuitenkin herättäneet ihmetystä varsinkin Ludvikan PVL:n jäsenten keskuudessa. Kun Nordfront haastattelee Taalainmaan osaston johtajaa Pär Sjögreniä, on hän erittäin skeptinen koko uutiselle.

“Ensinnäkin koko uutinen on kirjoitettu aivan omituisesta näkökulmasta. Toki voin sanoa, että olen itse hyvin tyytyväinen, jos nämä vastustajat muuttavat pois kaupungista. Eihän tänne silloin jää mitään vastustusta tai ihmisiä, jotka haluavat tuhota tämän kunnan joukkomaahanmuutolla ja sillä turvattomuuden tunteella, jota se tuo mukanaan.”

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Eivät sitten kerro kuinka ruotsalaiset pakenevat NoGo -alueilta, kun muslimit “kasvavat”.
    Ai niin, mutta Löfnenin kurapöksyhän rehenteleli Ameeriikan maalla kuinka Ruosissa ei sellaisia olekaan. Niin ja Englannin kanaalin puoleisella ranoilla ei ole liitukallioita. Eikä Suomessa kasva Mänty eikä kuusi.

Comments are closed.