Koti Uutisia Tuhannet marssivat islamisaatiota vastaan Slovakiassa

Tuhannet marssivat islamisaatiota vastaan Slovakiassa

2
Keskellä näkyvä kyltti julistaa osuvaa sanomaa: "Slovakia ei ole Afrikka."
Keskellä näkyvä kyltti julistaa osuvaa sanomaa: “Slovakia ei ole Afrikka.”

Bratislavassa pidettyyn Slovakian ja ylipäätään Euroopan islamisaatiota vastustaneeseen marssiin osallistui lähteestä riippuen jopa 14 000 huolestunutta kansalaista. Myöskään kahnauksilta virkavallan kanssa ei vältytty, vaan noin 140 marssijaa pidätettiin.

Paikalla oli myös jokseenkin naurettavan pieni määrä vastamielenosoittajia, joiden koomisuutta lisäsivät näiden heiluttelemat kotikutoiset kyltit, joissa oli kieltomerkillä peitetty hakaristi. Se, miten islamisaatio liittyy millään tavalla Kolmanteen valtakuntaan, ei liene selvää kuin kouralliselle monikulttuurista utopiaa ajaville vasemmistolaisille.

Marssin organisoi Facebookin välityksellä Alternativna cesta -niminen ryhmittymä, ja tässä tapaus toimiikin hyvänä esimerkkinä siitä, ettei sosiaalisen median vaikutusmahdollisuuksia ole syytä vähätellä.

Tunnelmia marssilta on voit katsoa alla olevalta videolta:

 

 

Lähde: RT.com

2 KOMMENTIT

  1. Slovakia noudattaa samaa kaavaa kuin muu itä-eurooppa. Ainoa valkoisten alue euroopassa ja toivottavasti pysyy sellaisena. Slaaveissa on pakko olla jotain mitä ei ole muilla valkoisilla, jotain geneettistä tai jotain joka tulee jo äidinmaidosta. Niin nationalistista ja niin paljon ylpeyttä…

    Voimme vain ottaa oppia itä-euroopasta.

  2. Niin toisen maailmansodan aikaan muslimit ja natsit piti yhtä. Se taas on kummallista että miten muka islamisaatio edistäisi sellaisia vasemmiston arvoja kuten ihmisoikeudet, tasa-arvo yms. Toiseksi ei mitenkään henkilökohtaisesti mutta teidän parissa oleva Israel-vastaisuus on vähän hanurista.

Comments are closed.