Koti Artikkelit Jo tuhat “tykkää” Kansallisesta Vastarinnasta

Jo tuhat “tykkää” Kansallisesta Vastarinnasta

1

tanska_AK

Kansallisen Vastarinnan Facebook-sivu on saavuttanut tuhannen tykkäyksen rajapyykin. Tätä voidaan pitää hyvänä askeleena eteenpäin ja kannustammekin lukijoitamme jakamaan sivustomme juttuja, jotta kansallissosialistinen sanoma tavoittaa jatkossa yhä useammat suomalaiset.

Facebookin kaltaisiin palveluihin liittyy monia lieveilmiöitä, joista pienin ei ole tietoturvariskit. Tosiasia kuitenkin on, että suuri osa suomalaisista käyttää Facebookia, joten tavoittaaksemme heidät myös meidän kannattaa olla aktiivisia siellä. Sosiaalinen media on myös nopea tapa tiedottaa ihmisiä suoraan ilman välikäsiä, jolloin valtamedia ei pääse vääristelemään esimerkiksi tapahtumien kulkua liittyen vaikkapa joihinkin uutisiin.

Muun muassa näiden seikkojen vuoksi Kansallinen Vastarinta on alun perin aktivoitunut Facebookissa. Päätös ei kuitenkaan ollut itsestään selvä, vaan Facebook-sivumme perustettiin vasta loppuvuodesta 2013. Emme edelleenkään kannusta ihmisiä liittymään kyseiseen palveluun, mutta kannustamme niitä ihmisiä, jotka siellä jo ovat, käyttämään palvelua apuna mielipidevaikuttamisessa.

Ilmeisesti päätös oman Facebook-sivun perustamisesta oli hyvä, sillä jo alkumetreillä monikulttuurisuuden kannattajat ja muut poliittiset vastustajamme alkoivat nähdä punaista. Tämä kertoo siitä, että olemme oikealla polulla. Mielipiteenvapauttamme vastustavat tahot ryhtyivät puolestaan tehtailemaan perättömiä ilmiantoja sivustamme pyrkimyksenään saada se suljettua. Myös itse Facebook on suhtautunut meihin kielteisesti, mikä ei ollut yllättävää, kun ottaa huomioon palvelun omistajien taustat.

Koska Facebook sensuroi alkuperäisen Kansallinen Vastarinta -sivumme viime elokuussa, perustimme väliaikaisen Kansallinen Vastarinta 2014 -sivun, joka keräsi yli 1 200 tykkäystä. Pian myös uusi sivu suljettiin, mutta saimme takaisin alkuperäisen sivun, sillä mitään perusteita sen pysyvälle sulkemiselle ei loppujen lopuksi löytynyt.

Sensurointiyrityksistä huolimatta Facebook on osoittautunut hyväksi työkaluksi lukijoidemme tiedottamisessa niin Vastarintaliikkeen toimintaan liittyvissä asioissa kuin myös maahanmuuttajarikollisuudesta uutisoinnissa. Tästä kuuluu kiitos niille seuraajillemme, jotka ovat jakaneet juttujamme sosiaalisessa mediassa!

Viime syksynä Vastarintaliike järjesti muiden kansallismielisten kanssa Helsingissä katupartiointia reaktiona pääkaupunkiseutua riivanneeseen maahanmuuttajaväkivaltaan, jonka kohteiksi kymmenet suomalaislapset ja -nuoret joutuivat. Facebookin avulla tieto partioinnista levisi kaikkialle Suomeen ennen kuin valtamedia ehti edes miettiä, miten se hyökkäisi kansallismielisiä vastaan.

Myös tieto maahanmuuttajien harjoittamasta seksuaalirikollisuudesta on saavuttanut laajemman yleisön juuri sosiaalisen median ja vaihtoehtomedioiden tehokkaan yhteistyön avulla. Jopa valtamedia on joutunut taipumaan räikeimmissä tapauksissa juuri sen vuoksi, että tietojen pimittäminen ei ole heidän kannaltaan enää kovin järkevää, sillä tieto asioista leviää joka tapauksessa sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Tapanilan joukkoraiskauksen jälkeen valtamedia joutui myöntämään, että afrikkalaiset maahanmuuttajat raiskaavat huomattavasti todennäköisemmin muihin verrattuina vaikka laskennassa otettaisiin huomioon kaikki tasa-arvouskovaisten käyttämät “selitykset ilmiölle”.

kliktivismi

Aina, kun lukijamme jakavat uutisiamme tai artikkeleitamme sosiaalisessa mediassa, sillä on suora vaikutus sivujemme kävijämääriin. Tämä puolestaan tutustuttaa yhä useamman suomalaisen kansallissosialistiseen ajatteluun, mikä luo edelleen pohjaa tuleville yhteiskunnallisille muutoksille. Artikkelissa “Kliktivismi – hyötyä sosiaalisesta mediasta” käsitellään tarkemmin nettiaktivismia itsessään sekä siihen liittyviä tietoturvaseikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon.

“Meidän tavoitteenamme on lisätä Kansallisen Vastarinnan lukijakuntaa, jotta voimme tulevaisuudessa haastaa valtamedian sekä tarjota totuudenmukaista uutisointia aiheista, joista poliittisesti korrektit tiedotusvälineet hiljenevät tai valehtelevat. Tahdomme myös, että mahdollisimman moni suomalainen kuulee Vastarintaliikkeen toimintatavoista ja tavoitteista. Tässä te, hyvät lukijamme, pystytte auttamaan toimitustamme helposti ja tehokkaasti”, kirjoituksessa osuvasti todetaan.

Vallankumousta ei tehdä Internetissä, mutta Internetiä voi hyödyntää vallankumouksellisten ajatusten leviämisessä!

Linkki viralliselle Facebook-sivullemme: https://www.facebook.com/kansallinen.vastarinta

 

Toimitus

1 KOMMENTTI

  1. On hyvä olla joku vastavoima,kun poliittiset päättäjät ja tiedotusvälineet

    ovat täysin “ulkona” siitä, mitä Suomessa ja yleensä Euroopassa tapahtuu.

    Suuri katastrofi odottaa aivan nurkan takana. Säälin suomalaisia nuoria ja

    lapsia. Olette täysin syyttömiä tähän tilanteeseen.

Comments are closed.