Koti Uutisia Tšekit perustivat miliisin invaasiota vastaan

Tšekit perustivat miliisin invaasiota vastaan

3

UK_tsekki

Kansallinen miliisi on perustettu Tšekin tasatavaltaan tarkoituksena puolustaa maata “massiiviselta islamilaisten maahanmuuttajien aallolta”. Jo noin 2 500 ihmistä on liittynyt joukkoihin, mukaan lukien entisiä armeijan jäseniä kuten Marek Obrtel, kertoo sanomalehti Lidové noviny.

Yksi johtajista, Nela Liskova, varoitti, että “ihmiset tulevat ottamaan asiat omiin käsiinsä”, jos hallitus ei aio vähentää tunkeutujien määrää. Jäsenten odotetaan kantavan aseita.

“Jos tahdot värillisen maan, mene Aasiaan tai Afrikkaan. Maahanmuuton vastustajat eivät vastusta värikästä maailmaa, mutta he eivät halua sitä tänne”, sanoi entinen TV-journalisti ja etnograafikko Frantisek Krejca.

Lähde: Österreichischer Rundfunk

3 KOMMENTIT

  1. Frantisek Kredca on oikeassa, maiden pitäisi pitää kiinni identiteetistään enemmän kiinni. Se olisi viisasta johtamista ja yhteiskuntarauhan kannalta järkevää. Maahanmuuttajien ei pitäisi muuttaa maata niin kuin nykyään näkyy käyvän, vaan heidän pitäisi integroitua yhteiskuntaan samalla lailla kuin aikoinaan maahan muuttaneet ovat tehneet. Tuon muuttumiseen on syynä liiallinen paapominen joka kannattaisi lopettaa kokonaan. Hädässä olevalle voi tarjota ruokaa ja suojaa, mutta sekin jos halutaan hoitaa tehokkaasti niin se onnistuu kriisialueella parhaiten. Ongelmien tuominen omaan maahan on idiotismia eikä humanitääristä työtä/apua.

    • Pekka itse olen taas sitä mieltä että maahanmuutto olisi lopetettava välittömästi kehitysmaista ja karkotukset olisi myös otettava käyttöön. Suomalaisten tulisi myös puolustaa reviiriään. Me suomalaiset olemme pieni vähemmistö globaalissa maailmassa.

Comments are closed.