Koti Uutisia Sionismi Trumpin lakimies uhkaa Iranin hallitusta

Trumpin lakimies uhkaa Iranin hallitusta

4

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin henkilökohtainen lakimies Rudolph Giuliani antoi ristiriitaisia lausuntoja lauantaina olleessa Iranian-American Communitiesin tapahtumassa. Hänen mukaansa Iranin kansa on saanut tarpeeksi pakotteista ja taloudellisesta ahdingosta, joten onnistunut vallankumous on vain ajan kysymys. Yhdysvaltain pakotteiden tarkoituksena on estää Iranin ydinohjelmaa ja myös heikentää Iranin mahdollisuuksia puolustaa muita arabivaltoja Israelin aggressioilta.

Trumpin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja John Bolton totesi, ettei Iranin hallituksen vaihtaminen kuulu USA:n politiikkaan. Bolton kuitenkin lisäsi, että Iranin hallituksen toimien tulee muuttua.

Giuliani on aiemmin toiminut New Yorkin pormestarina ja hänet on valittu Time-lehden vuoden henkilöksi 2001.

Lähde: Reuters

4 KOMMENTIT

 1. Näyttää ihan jutkulta, ettei vaan… Anyway, jenkeillä on ihme pakkomielle yrittää tehdä Iranille “irakit”. Kohta varmaa koukkunokkaan kulkeutuu tuulen mukana outo kaasun löyhkä, ja kemiallisia aseita löytynee nokan osoittamasta suunnasta.

 2. Israel luotiin tuhottavaksi. David Solomon nousemassa Goldmanin johtoon ja Goyimien temppeliä eli “Solomonin Temppeliä” ei voida rakentaa paikalle ennen kuin siinä oleva “Dome of the Rock” on tuhottu ja Israeliin on hyökätty. Islam maat tulevat yhdistämään voimansa ja hyökkäävät Israeliin jolloinka “läntiset” maat tulevat Israelin avuksi ja näistä tuhkista rakennetaan maailmanhallitus. Tämä on ns. “World war 3 theory”

  Osa meneillään olevista asioista sopii tähän ennusteeseen.

 3. En haluaisi saivarrella, mutta saivartelempa nyt taas kuitenkin 🙂
  “pakotteiden tarkoituksena on estää Iranin ydinohjelmaa ja myös heikentää Iranin mahdollisuuksia puolustaa muita arabivaltoja Israelin aggressioilta”
  Ehkä, puolustaa muita islamilaisia valtioita Israelin agressioilta, sillä Iran ei ole arabimaa.

 4. Tuo italialainen huutaa spagetti suussa mitä milloinkin, jotka ovat täysiä mielettömyyksiä. Ulkopolitiikkaa lähellä olevaksi ihmiseksi tai peräti ulkoministeriksi ei pidä koskaan valita mitään kuumakallea taikka mielisairasta ämmää (Hillary Clinton). “Menin, näin ja tapoin Muammar Gaddafin”.

  BUAAH HAH HAH !!!!

Comments are closed.