Koti Uutisia Kotimaa Globaalit riistokapitalistit tuhoavat sademetsiä

Globaalit riistokapitalistit tuhoavat sademetsiä

9

On ollut jo vuosia tiedossa, että globaalit monikansalliset riistoyritykset tuhoavat ainutlaatuista ja hyvinvoinnille erittäin tärkeää sademetsää. Wilmar International on maailman suurin palmuöljyn tuottaja. Vuonna 2014 paljastui, että Wilmar tuottaa palmuöljyä ympäristölle erittäin haitallisella tavalla – tuhoamalla sademetsiä. Myöhemmin samana vuonna yritys julkaisi tiedotteen, jonka mukaan metsien tuhoaminen loppuu.

Näin ei kuitenkaan käynyt. Wilmarin asiakkaina on edelleen yrityksiä kuten Nestlé, Mondelez, Colgate-Palmolive ja Unilever. Suomalainen polttoaineyritys Neste Oil hankkii myös palmuöljyä Wilmarilta.

Alle kolmessa vuodessa on tuhottu kuusi kertaa Helsingin pinta-alan laajuisesti sademetsää. Tämän verran on tuhottu sen jälkeen kun yritykset antoivat lausunnot ja lupasivat lopettaa sademetsien tuhoamisen palmuöljyn takia.

Lisää tietoa löytyy Greenpeacen raportista “The Final Countdown”.

Lähde: Greenpeace

Lue lisää: Boikotoi sionistirikollisuutta.

9 KOMMENTIT

 1. Kuinka helvetin idiootteja voi noi riistäjät ollakaan, tuhotaan maailman keuhkot, joten myös maapallosta muuttuu pian elinkelvoton, kiitos näiden rahanhimoisten globalistipersereikien.

 2. Harskiä porukkaa! Ensin luvataan lopettaa, mutta sitten ei tehdäkään niin, ja Neste Oil täysillä mukana tuhoprosessissa.

 3. Meidän tulisi olla kiinnostuneempia siitä, miten suomme tuhotaan nk. “turpeeksi”. Maailman kusipäisin idea, aivan helposti, jos minulta kysytään. Miten tuollainen idea VOI edes syntyä kenenkään päähän? Miettikää nyt, perkele: “Hei, alanpa tuhoamaan ainutlaatuista ekosysteemiä — suota — joka ei koskaan uusiudu!”

  MITÄ liikkuu tuollaisen ihmi$€n päässä, mä vain kysyn!

  Suot ovat (muutto)linnuille ja monille muille elikoille ELINTÄRKEITÄ paikkoja.

  Luonnon riistäminen on yksi rumimpia asioita tällaisen vanhan nihilistinkin mielestä. No, luonto tulee kostamaan ihmisille, sillä luonto on julma ja ihminen vain perkeleen tyhmä.

  • Kyllä suo uusiintuu, n.10.000 vuoden syklillä.
   Soiden kuivaaminen ja turrpeen kerääminne on yksiä suurimpia aivopieruja mitä suomalaisilta on päässyt käytäntöön.
   Ensinnäkin haitat ovat suurempia kuin hyödyt ,tuhotaan egologinen systeemi, vapautetaan sitoutunut metaani ilmakehään, tuhotaan pohjavesien “suodattimet” (toisina toimii harjut joita raivolla kaivetaan tyhjiksi sorakeisareiden toimesta), energiataloudellisesti turpeen poltto ei ole missään tekemisisssä talouden kanssa koska sen hyötysuhde on matala ja mikä idea on polttaa maata jalkojensa alta.
   Hedoni$mi, globalisaatiuo ja markkinatalous ajaa ihmiset tuhoamaan omaa ympäristöään, Linkola on tästä syy-yhteydestä ketonut jo vuosikymmeniä selkeästi.

 4. Raha ratkaisee. Se nyt on pikkujuttu, jos siinä menee yks planeetta sivussa, niitähän on maailmankaikkeus pullollaan.

 5. Np eikös sama puoli oli ihan yhtälailla Greenpeace porukassa? Ei mitään eroa!

 6. Brasiliassa raivataan metsää pelloksi ja viljellään soijaa jota ruiskutetaan glyfosaatilla.
  Tuo soija on pääasiallisesti ihmisille ja kehytysmaiden karjalle.
  Paikalliset kärsivät lentokoneilla tehtävistä kasvin suojelu ruiskutuksista, ei ole kovin terveellistä ainetta kenellekkään.

Comments are closed.