Koti Uutisia Ulkomaat Trump mielistelee Yhdysvaltojen mustia

Trump mielistelee Yhdysvaltojen mustia

7

Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trump on kohauttanut jälleen. Tällä kertaa Trump on osoittanut tukensa niin kutsutuille Black Power -liikkeille. Hän piti Valkoisessa talossa puheen, jonka yhteydessä hän nosti nyrkkinsä ilmaan, kuten mustien ylivaltaa ajavilla liikkeillä on ollut tapana.

Trump piti tapahtuman mustien historian muistamisen kuukautena eli helmikuussa. Trump kiitti puheessaan Jumalaa ja mustaa yhteisöä heidän panoksestaan Yhdysvaltojen puolesta. Vasemmisto on kritisoinut Trumpia, koska hän ei ole muistanut mustia helmikuussa. Trumpin viimeisin esiintyminen ei kuitenkaan jätä mitään arvailujen varaan, kenen puolella Trump oikeasti on.

”Black history month” eli mustien historian kuukausi on viime vuosina nostanut suosiotaan. Alun perin vuonna 1926 kyseessä oli vain viikko. Vuonna 1970 juhlakuukausi vakiintui helmikuuksi.

Lähde: Sandra Rose

7 KOMMENTIT

 1. Tehkää Google-haku “American inventors”, niin saatte nähdä hyvän vitsin.

  • Kato perkule neekerit keksi näköjään kaiken. Ja vielä sorron aikana huhhuh…

   Klikkasin paria neekeriä noista mitä google antoi niin muka joku rullahuuli keksi paremman version hehkulampusta entä Edison jne jne. Kumma kyllä ei ne vaan afrikassa keksineet edes kirjoitettua sanaa tai tietä. Suurin neekerien älynväläys oli rakentaa majavanlailla talo risuista ja paskasta mutta yhtäkkiä amerikan mantereella niin muka ovat “keksijöitä”. Jokin haisee.

 2. Ei ole MV-lehdessä tälläisia uutisia Trumpista, ainoastaan joidenkin T-10 tms julkaisemia juttuja kuinka Trump on “suuri sankari” ja “pelastaja”. 😂

 3. mustien panostus?huumeet raiskaukset, murhat, pedofiilia, loisiminen, rap “musiikki” jossa ylistetään kamanvetoa ja noita vastaavia rikoksia ja kaikki paska mitä jenkeissä on

  • Hei kamoon, se on sitä parempaa korkeakulttuuria, jota peruspatavanhoilliset piirit eivät vaan ymmärrä. Oikeata taidetta.

 4. Kas kun ei BLM:lle. Demokratian haittapuoli on se, ettei vaalit voittanut politiikko voi pitää päätänsä, vaan joutuu lantraamaan “viinat” vedellä.
  Tosin on olemassa ainakin joissakin määrin mustia, jotka ovat äänestäneet Donald Trumpia ja kannattavat häntä. Tälläinen surkuhupainen kämmi sattui Yhdysvaltain presidentinvaalien aikana CNN:lle kun se otti haastateltavakseen mustaihoisen miehen, jolta se odotti saavansa mieleistään aineistoa eli paskamyrsyä. Mutta toisin kävi ja lähetys “katkesi” lyhyeen kuin kanan lento. No, sekin on liian “pitkä” vertaus.

Comments are closed.