Koti Uutisia Kotimaa Valepoliisit huijaavat vanhuksia Helsingissä

Valepoliisit huijaavat vanhuksia Helsingissä

4

Helsingin poliisi varoittaa liikkeellä olevista valepoliiseista. Helmikuun aikana poliisin tietoon on tullut useita tapauksia, jossa iäkkäiltä henkilöiltä on yritetty saada pankkikorttien tai verkkopankin tietoja esiintymällä poliisina.

Valepoliisit ovat onnistuneet viemään ainakin kahdelta henkilöltä satoja tai tuhansia euroa. Huijauksia valepoliisit ovat pyrkineet tekemään joko vanhusten kotiovella tai puhelimitse.

Poliisin tietojen perusteella valepoliisitoiminta on pääosin romanien järjestäytyneen rikollisuuden hallussa.

Lähde: Helsingin Sanomat

4 KOMMENTIT

 1. On käsittämätöntä, miten jotkut voivat luottaa kanttihousuihin tänä päivänä ja vielä poliisina.
  50 vuoden empiirisellä katselmuksella olen itse nähnyt mustalaisia työssä alle 10 kappaletta, kaikki ovat olleet ns. normitöissä.
  Kun tälaisen suhetuttaa siihen paljonko näitä parasiitteja on suomessa laillisesti ja laittomasti, ei se anna kovin hyvää kuvaa “integroitumisesta” 500 vuodessa.
  Ainoa virkamiesasemassa olleen tapasin puolustusvoimissa ylikersanttina, joten jos joku lankki poliisina yrittää esittäytyä niin ei todellakaan mene läpi.
  Tavalliset kansalaiset on tehokkaasti pesty maailmaa halaamaan, ettei vanhat viisaudet ja opit enää tavoita kuuroja korvia näissä asioissa.

 2. On kyllä erikoista, vaikka olisikin vanhus, niin jos nyt yhtään mitään on siellä korvien välissä ja mustalainen tulee esiintymään poliisina niin pitäisi kyllä hälytyskellojen soida. 🙂

 3. On suoranainen häpeä, ettei Suomen poliisi suojele suomalaisia vanhuksia näiltä kelmeiltä, jotka vohkivat ikänsä raskasta työtä tehneiden eläkerahat, jotka niin vähäiset että niitä tuskin kannattaa mainita. Mutta heille itselleen ne ovat tuikitärkeät, koska Suomen korruptoitunut EU:n globalistista kultaista vasikkaa palvovat politiikot ja viranomaiset eivät arvosta omaa lihaansa sen vertaa, että soisi heille edes kunniallisen ja arvokkaan kuoleman hoitolaitoksissa niin, ettei se merkisisi samaa kuin keskitysleiri.
  Japanissa vanhukset tekevät tahallaan rikoksia päästäkseen vankiloihin, koska ovat niin yksinäisiä ja heitteille jätettyjä.

  • Hiukka hankala se on jokaiselle vanhukselle oma kotipoliisi pistää. Näistä on kyllä tiedotettu useinkin, mutta vanhat ihmiset ovat joskus valitettavan herkkäuskoisia. He ovat sitä sukupolvea, joka pystyi luottamaan poliisiin ja heidän on vaikeata tajuta, että joku edes uskaltaa esiintyä poliisina olematta sellainen.

Comments are closed.