Koti Uutisia “Tieto lisää tuskaa 2” -tapahtuma Helsingissä

“Tieto lisää tuskaa 2” -tapahtuma Helsingissä

4

Helsingissä järjestetään kahden viikon kuluttua puhe- ja keskustelutapahtuma, joka pureutuu yhteiskunnallisiin ongelmiin.

“Tieto lisää tuskaa II järjestetään lauantaina 25.2.2017 Ravintola Kaisaniemessä alkaen kello 17.30. Salin ovet avataan vieraille kello 17.00. Tilaisuuden arvioitu kesto on noin kolme tuntia, minkä jälkeen vapaata keskustelua voidaan jatkaa aina kello 23.00 saakka. Tapahtumassa ei ole ruokailumahdollisuutta. Anniskeluoikeudet löytyvät. Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen, narikkamaksu on 2,5 € per henkilö”, järjestäjät kertovat.

Muun muassa MV-lehden tiedotusvastaava Tiina Keskimäki puhuu tapahtumassa aihealueenaan Sananvapaus ja MV-lehden tapaus.

Voit lukea tapahtumasta tarkemmin järjestäjän Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/tietolisaatuskaa/

4 KOMMENTIT

  1. Muuten kiinnostais muuta ei pysty tulemaan kun samana aikana blue eyed devils tapperissa Viron itsenäisyyspäivän keikalla

    • Mikäli olen Helsingissä, niin osallistun tapahtumaan. Erityisesti MV-lehden osuus kiinnostaa..

      Toisaalta Blue eyed devils kyl kiinnostais kans. Onks tosta keikasta jotain mainosta olemassa?

      • Facebookissa pyörii mainokset ainakin PWA:n ja Revalersin sivuilla, jotka on kanssa esiintymässä tuolla keikalla. Suomesta lähdössä aika runsaasti väkeä tuonne tuona viikonloppuna – tervetuloa vaan mukaan!

  2. Tapahtumalla on osuva nimi. Kun nykypäivänä näitä pyritään estämään, kyse on ns. “yhteiskuntarauhasta”. Mikä hullunkurisinta, sen perään ovat huutamassa anarkistit.

Comments are closed.