Koti Uutisia Berliinissä 90 % “militanteista antifasisteista” asuu vanhempiensa luona

Berliinissä 90 % “militanteista antifasisteista” asuu vanhempiensa luona

3

Saksan sisäinen tiedustelupalvelu on julkistanut raportin, jossa käsitellään Berliinissä asuvien tunnettujen äärivasemmistolaisten yleiskuvaa, kuten koulutustasoa, työllisyyttä ja rikoksia.

Raportista selviää, että jopa yhdeksän kymmenestä rötöksiä tehtailevasta “militantista antifasistista” asuu vielä vanhempiensa luona. Suurin piirtein samansuuruisella määrällä ei myöskään ole seurustelukumppania. 95 prosenttia äärivasemmiston rikoksista on päällekarkauksia, poliisin vastustamisia, tuhopolton yrityksiä tai tuhopolttoja. Väkivallan teoista 59 prosenttia oli suunnattu yksityishenkilöihin, ja tuosta luvusta neljä viidesosaa oli poliiseja. Noin 15 prosenttia kohteista on kansallismielisiä.

Saksan oma virallinen työttömyysprosentti on noin viisi, mutta äärivasemmistolaisista jopa kolmasosa on työttömiä. 34 prosentilla on koulutustaustanaan vain yläasteen todistus.

 

Lähde: Kansalainen.fi

3 KOMMENTIT

  1. Mitä tästä voisi päätellä? Ovatko mammapojat äidin helmoissa sen vuoksi että eivät itse osaa käyttää pyykkikonetta tai keittää puuroa? Vai ovatko he äidin helmoissa sen vuoksi että ovat niin epäsosialisia etteivät ole löytäneet itselleen työpaikkaa? Tai kenties siksi että elämässä on tullut tehtyä niin paljon vääriä päätöksiä että ulosotossa oleva summa estää normaalin elämän koko loppuiän aikana?

    No, niin tai näin. Yksin äidin helmoissa tuntuvat olevan. Toisen uutisen mukaan niillä ei ole edes romanttisia suhteita, eli eivät seurustele eivätkä elä parisuhteessa. Heh.. Eivät löydä samanmilisiä elämänkumppaneita edes omista ryhmistään. Tappelevatko ne keskenään? Vai puukottavatko toisiaan selkään KEPU:n ja SDP:n järjestöjen tapaan?

    Ei voi kuin sanoa että ilman näitä aivottomia riehujia joita käytetään vain hyväksi, maailma olisi parempi paikka.

  2. Kuulin, että nää peittää kasvonsa miekkareissa siksi ettei äiti anna kotiarestia.

  3. “…äärivasemmistolaisista jopa kolmasosa on työttömiä. 34 prosentilla on koulutustaustanaan vain yläasteen todistus.”
    Tuota olen hieman epäillytkin. Että sellaisia mammanpoikia. Vassarien “perusluonteeseen” kuuluukin äärimmäinen raukkamaisuus ja itkeminen siitä kun “silmään osuu”.

Comments are closed.