Koti Uutisia Tärkeä tiedotus Tukholman mielenosoituksesta

Tärkeä tiedotus Tukholman mielenosoituksesta

3
Vastarintaliike Borlängessä viime vappuna.
Vastarintaliike kuvattuna Borlängessä viime vappuna.

Tukholmassa marraskuun 12. päivä pidettävään mielenosoitukseen osallistujat kokoontuvat kello 11:ksi Ruotsin aikaa Kungsträdsgårdeniin (Kungsträdgården-kadun päässä olevan puiston koillisreunaan). Norrmalmstorgetilla EI siis tule olemaan mitään kokoontumista, kuten ensin piti olla. Kulkue, joka tulee Nordfrontin kartoituksen mukaan olemaan suurin kansallismielinen marssi moneen vuoteen, marssii reilun kilometrin matkan päätepisteeseensä Mynttorgetille kivenheiton päähän parlamenttitalosta.

Paikan päällä tullaan kuulemaan kahdeksaa eri puhujaa. Ensimmäinen puhuja on Pär Sjögren, joka on Vastarintaliikkeen 5. ryhmän ryhmänjohtaja Ruotsissa ja Borlängen kunnanvaltuutettu. Puheenvuoron saa myös Ruotsin ensimmäinen naispuolinen puoluejohtaja, 88-vuotias Vera Oredsson, joka on vaikuttanut kansallismielisessä liikkeessä 60-luvulta asti. Muita puhujia ovat Vastarintaliikkeen parlamentaarisen siiven johtaja ja Ludvikan kunnanvaltuutettu Pär Öberg, entinen ruotsalaisten puolueen aktiivi ja edelleen kansallismielinen Jörgen Kromann, Vastarintaliikkeen poliittinen strategi ja Nordfront-verkkolehden päätoimittaja Fredrik Vejdeland, Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg sekä liikkeen Norjan-johtaja Haakon Forwald. Suomesta paikan päälle tulee puhumaan Vastarintaliikkeen Oulun-ryhmänjohtaja ja Studio 204 -ohjelman juontaja Juhani Keränen. Vastarintaliike on kutsunut Mynttorgetille myös liikkeen vastustajia poliittiseen väittelyyn, mutta ainakaan tähän mennessä heistä yksikään ei ole ilmoittanut osallistuvansa.

Kuten aiemmin todettua, kyseisenä päivänä tullaan viettämään melko pitkä aika ulkona, ja siksi Nordfront onkin kehottanut kaikkia osallistujia pitämään silmällä säätiedotusta ja pukeutumaan paikalle sen mukaan. Omalla autolla saapuvien on niin ikään hyvä tiedostaa, että olemme pitkän aikaa ulkona. Huomioitava on myös, että kokoontumispaikan lähistöltä ja yleensäkin keskikaupungilta on vaikeaa löytää parkkipaikkaa. Suosittelemme siis jättämään auton pidemmän matkan päähän ja menemään loppumatkan Kungsträdsgårdeniin joko julkisilla kulkuneuvoilla tai jalan.

Lähde: Nordfront.se (1, 2)

3 KOMMENTIT

 1. Ootte varmaan tietoisia suunnitelluista vastamiekkareista? Toivottavasti ei veri paljon lennä!

  • Punikeilla on oma vastamiekkarinsa, mutta ei niillä kyllä löydy tahtotilaa lähteä fyysiseen yhteenottoon Vastarintaliikkeen aktivistien kanssa. Niillä on liikaa huonoja kokemuksia tällaisesta.

   Joku ruotsidemokraatit on sitten eri asia ja niitä punikit mukiloi ihan miten huvittaa.

  • Ei tämä ole mikään hommafoorumi, niin ei meitä haittaa/kiinnosta tälläiset “vastamielenosoitukset”.

   Suosittelen kaikkia liikkeen ulkopuolisiakin suomalaisia matkustamaan paikalle Tukholman mielenosoitukseen, varmasti hieno tapahtuma tulossa.

Comments are closed.