Koti Uutisia Pohjoismaat Tanskan kiusallinen kättelyriita jatkuu: toinen imaami otti asiaan kantaa

Tanskan kiusallinen kättelyriita jatkuu: toinen imaami otti asiaan kantaa

4
Oussama El-Saadi.

Kansallinen Vastarinta uutisoi hiljattain kiusallisesta riidasta Tanskassa, jossa Radikale Venstre-puolueen naispoliitikko oli tuohtunut imaamille, joka ei suostunut kättelemään tätä hänen sukupuolensa vuoksi.

Nyt riita on saanut uusia tuulia alleen, sillä kolmas osapuoli on myös esittänyt tapahtumien pohjalta kantansa asiaan. Kolmas osapuoli on itsekin imaami.

Aarhusissa sijaitsevan Grimhøjin moskeijan imaami Oussama El-Saadi ei ymmärrä, miksi maahanmuuttoa kannattavana liberaalina ja feministinä tunnettu Ida Auken loukkaantui.

– En ymmärrä, miksi Ida suuttui. Hän painostaa miestä ja yrittää viedä tältä hänen oikeutensa, eikä se ole reilua. Tietenkään en [kättelisi naista] , mutta ei sillä ole mitään tekemistä kunnioituksen kanssa. Voin ojentaa naiselle käteni, jos minä olen hätätilanteessa. Jos ase painetaan ohimolleni, ojennan hänelle käteni, hän kertoi B.T-lehden mukaan.

Lähde: Kansalainen

4 KOMMENTIT

  1. Itse en suostu edes puhumaan somaleille tahi mehmeteille jos tulevat kysymään jotain.Minulla ei ole niille mitään sanottavaa ja se minun synnyinoikeuteni omassa kotimaassani

  2. Ja nuoret liberaalit vihervasemmistolaiset tyhjäpäätytöt ovat ensimmäisenä haalimassa näitä äärimmäistä naisvihaa täynnä olevia musuja Eurooppaan, kaivavat itselleen kuoppaa, eivätkä edes tajua sitä… miksi näille tytöille on annettu tämä valta, kun eivät edes omaa parastaan ymmärrä?

  3. En suostunut töissä palvelemaan minkäänlaisia rotumuukalaisia. Vetosin etten osaa englantia. Ja ettei minulle makseta kielilisää. En ole alempi rotuisten palvelija omassa kotimaassani.

  4. Eri lähtökohdista, mutta tavallaan samoilla linjoilla imaamien kanssa…itse en kättelisi ketään Radikale Venstre-puolueen jäsentä, saati poliitikkoa

Comments are closed.