Koti Uutisia Pohjoismaat Kiusallinen riita Tanskassa: imaami ei suostu kättelemään naispuolista vasemmistopoliitikkoa

Kiusallinen riita Tanskassa: imaami ei suostu kättelemään naispuolista vasemmistopoliitikkoa

5
Ida Auken.

Tanskassa on syttynyt liberaalista näkökulmasta katsottuna kiusallinen riita. Paikallinen imaami ei suostunut kättelemään Radikale Venstre-puolueen Ida Aukenia, koska tämä on nainen.

-Olin raivoissani jouduttuani sellaiseen tilanteeseen. Vain koska olen nainen, koin olevani lähes lepratautinen, kun käteni ei saa tulla hänen läheisyyteensä.

Kiusallinen monikulttuurinen yhteenotto päätyi lopulta imaamin poistumiseen. Aukenin sittemmin idiootiksi kutsuma imaami koki olonsa niin uhatuksi, että hän pakkasi tavaransa ja poistui toimistosta kokien tulleensa heitetyksi ulos.

Ilmeisesti monikulttuurisuus-fanaatikko ja feministi Auken ei tiennyt islamilaisesta naiskäsityksestä aikaisemmin, mutta nyt se lienee jo hieman selvempää hänelle.

Lähde: Kansalainen

5 KOMMENTIT

  1. Elämä on kärsivällinen opettaja. Jos et opi kerrasta, se opettaa uudelleen niin monta kertaa kuin on tarve.

  2. Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa “kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli “anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ⁶ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja façadeja sen agendan ajamiselle.

    Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä “antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

  3. Eihän herrasmies koske toisten miesten naisia. Esim. kassalla rahat pitää antaa tiskin kautta, ei suoraan käteen. Kohtuutonta kutsua idiootiksi vain hyvien käytöstapojen vuoksi.

  4. Ehkä imaami on nähnyt mitä akkavalta on länsimaissa saanut aikaan. Toisaalta – tämähän on juuri sitä monikulttuuria, jota on kaivattu.

Comments are closed.