Koti Uutisia Pohjoismaat Tanska lähettää kielteisen päätöksen saaneet “pakolaiset” autiolle saarelle

Tanska lähettää kielteisen päätöksen saaneet “pakolaiset” autiolle saarelle

8

Tanska on päättänyt kuljettaa kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneet “pakolaiset” autiolle saarelle. Näin maa aikoo estää heitä pakenemasta karkotukselta.

Saari nimeltä Lindholm sijaitsee Itämerellä, ja sen ainut tämänhetkinen rakennus on tutkimusasema. Matkaa Manner-Tanskaan saarelta on noin kolme kilometriä.

Tanskan maahanmuuttoministeri Inger Støjberg kommentoi asiaa seuraavasti:

– Jos sinua ei haluta Tanskaan, ei sinun kuulu myöskään olla haitta tavallisille tanskalaisille – –. He eivät ole tervetulleita Tanskaan, ja heidän tulee myös kokea se, että he eivät ole tervetulleita.

Lähde: RT

8 KOMMENTIT

  1. Tanska tekee matupoliittisesti oikeita päätöksiä ja sikäläiset aateveljet ja -siskot ovat näkyvästi tukeneet PVLn toimintaa Suomessa. Ei voi muuta kuin hattua nostaa. Kyse tuskin on “hallitusta oppositiotoiminnasta”.

  2. Grönlanti on saari ja vaikka sillä on itsehallinto se kuuluu Tanskalle. Luulisi sieltä löytyvän rantaviivaa sen verran että pikku Bagdad saataisiin pystyyn.

  3. Suomihan voisi kujettaa nämä Ahvenanmaalle. Siitä ei ole ollut mitään hyötyä Suomelle, joten kai siitä joskus jotain tulisi olla.

      • Komppaan EV:tä. Suomen saaristo Ahvenanmaa mukaanlukien on yhtä maailman hienointa maisemaa.

Comments are closed.