Koti Uutisia Kotimaa Oulun poliisi varoittaa tyttöjä ulkomaalaistaustaisista miehistä

Oulun poliisi varoittaa tyttöjä ulkomaalaistaustaisista miehistä

9

Oulun poliisissa nähtiin Suomessa harvinainen teko. He varoittavat tyttöjä ulkomaalaistaustaisista miehistä. Varoitus jaettiin sosiaalisessa mediassa.

Poliittinen poliisi kuitenkin toivoo, ettei varoitus leimaisi kaikkia ulkomaalaistaustaisia, koska varoitus liittyy pääasiassa yhteen tekijäjoukkoon. Poliisi kertoo myös, että Oulun seudulla on viime aikoina ilmennyt tapauksia, joissa ulkomaalaiset ovat houkutelleet seuraansa itseään selvästi nuorempia alaikäisiä tyttöjä.

Oulussa poliisi tutkii tällä hetkellä kolmea erillistä tapausta, joissa ulkomaalaistaustaisia miehiä epäillään lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Tutkimusten myötä seitsemän miestä on vangittu. Heitä epäillään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta.

Rikosylikomisario Markus Kiiskisen mukaan ulkomaalaiset ovat hakeneet kontaktia tyttöihin lähinnä sosiaalisen median kautta. Ilmoituksia epäilyttävästä toiminnasta poliisi on saanut useta.

– Puhutaan kymmenistä tapauksista. Poliisille tulee tietoa houkuttelusta ja ikävistä yrityksistä. Kaikki eivät kuitenkaan johda esitutkintaan. Ne tapaukset menevät esitutkintaan, jos tapaaminen on jo sovittu ja henkilöä on jo ahdisteltu, Kiiskinen kertoo.

Poliisille tieto on tullut lähinnä vanhemmilta tai sosiaaliviranomaisilta.

Lähde: Yle

9 KOMMENTIT

 1. POLIISI ON RASISTINATSI!!! Voin kuvitella kuinka rasismin vastustajat ja hyvyyden esitaistelijat raivoistuivat nähneensä tämän. Varoitus on paitsi rasistinen ja täyttää kiihottamiseen kansanryhmää vastaan tunnusmerkit, ja on erittäin tuomittavaa, että käytettiin etnistä profilointia. Vaadinkin, että tämän postauksen tehnyt poliisi/poliisit erotetaan virastaan ja aloitetaan rikostutkinta viharikoksista.

 2. Onneksi nykyaikana on helppo selvittää syylliset nykymenoon.

 3. Onko poliisikin ryhtynyt uusnatziksi ja ottanut äärioikeistolaisen agendan toimintaansa? Nythän vasemmisto-anarkistien huutelu “natzi-sika” polisiille saa täyden merkityksen.

  Että mun piti tääkin päivä nähdä. Poliisi on samoilla linjoilla patrioottien kanssa. Pitääköhän tässä oikein perustaa toistensa kehumisrinki?

  Mutta niin se on että maailma muuttuu. Poliisikin joutuu, vaikkakin kulttuurimarxistien painsotuksessa, tunnustamaan tosiasiat.

 4. Voisiko poliisi varoittaa myös poliitikkojamme tekemästä SUOMEA JA SEN LAPSIA TUHOAVIA PÄÄTÖKSIÄ!

  • Toinen heistä. Eräs kolleegansa on Solmun tavoin julkaissut maturikollisten nimet jutuissaan. Toivottavasti saavat pitää linjansa. Ja työnsä.

 5. Poliisi jättää edelleen asioita kertomatta!

  https://www.reddit.com/r/Suomi/comments/a31r2r/saunaajatus_ennen_varoteltiin_namusedist%C3%A4_nyky%C3%A4%C3%A4n/eb3yp0l/

  Olen lastensuojelussa ollut erilaisissa palveluissa töissä/harjotteluissa kuten nuorisokodeissa tai nuorisotyössä. Voin sanoa että on todella yleistä että heikompi asemaisille nuorille tytöille (13v-16v), lähettelevät tuntemattomat mamusedät peniksistä kuviaan tai yrittävät ostaa seksiä sosiaalisen median kautta. Nuorten parissa työskennellessä olen oppinut, että näillä lähi-idän ihmeillä on omia verkostojaan, joihin nuoremmat esimerkiksi koulua käyvät junnumamut jakavat heikko asemaisten tyttöjen kontaktitietoja näille raiskaajille ja pedareille, oletettavasti rahaa vastaan. Aivan kamala ja yleistynyt ilmiö, joka pitäisi tuoda mediaan ja poliittiseen keskusteluun julki.

  • En halua pahalla kysyä, mutta miksi et ole ensimmäinen joka näin tekisi. Esimerkiksi tämä sivusto on yksi missä näitä voisi tuoda julki. Anonymiteetti on taattu.

   Otappa yhteyttä toimitukseen, koska valtamedia ei tähän tartu. Valtamedia kykenee tekemään vain “tutkivaa journalismia” jostain PVL:n ja Odinien jäsenistöstä.

   Heillä olisi rahaa, valtaa ja resursseja tarttua ihan mihin tahansa yhteiskunnan todelliseen epäkohtaan, mutta eiväthän he siihen kykene. Paljon on myös pengottavaa osa-alueella jossa joutuisi puremaan ruokkivaa kättä.

   Luusereita ovat Suomen toimittelijat.

Comments are closed.