Koti Uutisia Ulkomaat Syyriasta löydetty seitsemän joukkohautaa

Syyriasta löydetty seitsemän joukkohautaa

3

Syyriasta on löydetty seitsemän joukkohautaa, joihin on haudattu satoja kidutettuja ruumiita. Joukkohaudat ei suinkaan olleet Syyrian hallituksen joukkojen alueella, vaan entisellä islamistiterroristien hallitsemalla alueella. Syyrian hallituksen joukot ovat ajaneet islamistiterroristit ahtaalle ja ISISin kaltaisilla järjestöillä on enää muutama pieni alue hallussaan.

Syyrian Punainen Puolikuu raportoi ruumiiden seassa olleen naisia. Osa ruumiista on ollut kädet ja silmät sidottuina. Viime kuussa Raqqan lähettyviltä löytyi viidensadan ruumiin joukkohauta.

Lähde: BBC

3 KOMMENTIT

 1. Al nusra ja Isis yhteistyön kädenjälkiä. Näitä “pakolaisia” sitten kelkotaan eurooppan ja pohjoismaihin työperäisenä, paperittomana maahanmuuttona.
  On ammattimiehiä kerrakseen Myi Kakkaselle, Orpolle, Sipilälle ja Soinille.

 2. Olisin ollut erittäin, erittäin hämmästynyt, jos Al-Assadin joukot moiseen syyllistyisivät.

  Olen joskus mielessäni tuumaillut, että haalitaanko näitä partalapsia kera iPhonen tänne käytettäviksi “uskonsotureina” kansallismielisiä vastaan, jos tilanne perkelöityy avoimeksi konfliktiksi. Noille kengännumero-ÄOn omaaville on helppo syöttää mitä tahansa tuubaa korvien väliin.

  Sen kun kertovat, että “jos nuo pääsee valtaan, ne vie teidät kaikki soramontulle” ja niinhän meillä on Allahin ja kulttuurimarxistisen Suomen nimeen vannovia paratiisiinpyrkijöitä pilvin pimein koikkelehtimassa pitkin pitäjiä tekemässä tarpeellista puhdistustyötä.

  • Sanoisin että juuri tuo on uskonsotureiden tehtävä, käydä paitsi kansallismielisiä myös muitakin kantaeurooppalaisia vastaan.

   Ranskan liivimellakka haisee eliitin alulle värkkäämältä, mutta sittemmin ehkä hieman yllättävästikin kasvaneelle kansanliikkeelle. Saa nähdä tullaanko tuolla vielä näkemään näitä maaotteluita maahantunkeutujat vs. kansallismieliset… Melkeinpä olisin yllättynyt mikäli jotain tällaista ei saataisi triggeröityä alulle.

Comments are closed.