Koti Uutisia Kotimaa Uusi epäilty seksuaalirikos Oulussa

Uusi epäilty seksuaalirikos Oulussa

6

Poliisi on ilmoittanut tutkivansa uutta seksuaalirikosta Oulussa. Poliittinen poliisi ei kuitenkaan vielä uskalla kommentoida sitä, onko tekijä muukalaisrotuinen. Rikoskomisario Eveliina Karjalainen väittää kuitenkin, ettei epäilty liity kolmeen muuhun epäiltyyn seksuaalirikostapaukseen.

Ero aikaisempiin tapauksiin on Karjalaisen mukaan ainakin se, että nyt tutkittavassa tapauksessa tekijä ei ole ottanut yhteyttä uhriinsa sosiaalisen median kautta.

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

 1. Se, että sosiaalista mediaa ei ole käytetty, todistaa selkeästi raiskaajan puolesta. Luultavimmin uhri on omalla käytöksellään kiihottanut kansaryhmää, joka sitten oikeutetusti raiskasi hänet.

   • Olen lukenut kyseisen dokumentin aikoja sitten ja siinä spekuloidaan Suomen kyvyllä vastaanottaa kasvavaa määrää turvapaikkaa hamuavia talousturisteja, ei ilmaista halua siihen. Missä siellä sanotaan, että Suomeen on tuotava miljuuna matua?

    Siellä sanotaan selvästi kohdassa 7.1.3 Skenaario 3: “Vakava kriisi” – 1.000.000 turvapaikanhakijaa vuodessa, että kyseinen tilanne olisi erittäin haasteellinen, tai jopa ylitsepääsemätön. Miksi sitä muuten kutsuttaisiin vakavaksi kriisiksi?

    • Jos lukisin Historiaa, huomaisit että kaikki goyimeille epämiellyttävät toimet tehdään muka “vastentahtoisesti” eli muka “pakotettuna” ulkoisen voiman takia.

     RKKAn on pakko aloittaa vapautusretki 1939, koska tulee vapauttaa ihmiset kapitalististien sorrolta.
     Britannian ja Ranskan on pakko aloittaa sotaa vastaan koska sopimus Puolan kanssa.
     USAn piti pommittaa Japania atomipommeilla jotta säästää ihmishenget.
     Suomen hallituksen oli pakko nostaa eläkeikä ja pidentää työpäivät koska kilpailukyky.
     yms yms yms.

     Esimerkkeja voin tuoda useita, eri aikakausilta ja eri maista, mutta analyyttinen mieli voisi huomata yhä uudestaan toistuvan kuvion:
     A. Vuosia valmistaudutaan tapahtumaan (ilman turhaa meteliä)
     B. Täysin odottamatta tapahtuu jotakin ulkopuolisen voiman aloittama/sanelema, “JOHON RAUHAA RAKASTAVAN VALTION ON PAKKO VASTATA”
     C. Tilanteeseen mennään koko voimalla ja sheeplen hyväksynnällä ja tuella.

     Tässä konkreettisessa tapauksessa:
     A. ensin jossakin päätetään, että Suomessa pitäisi asua 62 mln matua (tai joku muu lukumäärä, kun vain valkoiset on hävitetty!). Massiivinen asuinrakentaminen alkaa kasvukeskuksissa, sheeple pakotetaan pieniin betonilaatikoihin, maaseudun asuntokanta vapautuu ja odottaa, Perustuslakia muutetaan vähin äänin, Valmiuslaki, Tiedustelulaki tms. otetaan käyttöön yms yms.
     B. Jossakin tapahtuu KAUHEA INHIMILLINEN KRIISI, jonka johdosta suomalaisen sheeplen on “kantava vastuuta” (koska orjalaivojen terva!)
     C. Suomalaisten tyhjänä olevat asunnot täytetään matuilla, koska GCM. Ja koska matut ovat veronmaksajat! Ja koska ilman matuja Aurinko ei nouse eikä ole ketään pestä suomalaisten vanhusten pyllyjä! Spontaaniset mielenosoitukset vaativat lisää matuja! Eliitti tarjoaa omat mökit matuille, ja kansalaiset tarjoavat useita huoneita omista OK-taloista! – koko media nostaa ne sankareina ja niin edelleen. Ja vain vaksistit ja natsit vastustavat, mutta heitä saa sitten vangita koska valmiuslaki ja kiihottaminen.

     Näin se menee. “Vakavaksi kriisiksi” voidaan sanoa ihan mitä tahansa kissanristiaiset – ja kansa uskoo. Tai sitten voidaan olla huomaamatta sotaa jossakin, vaikka siellä tapetaan ihan kasoittain – ja kansa uskoo.

Comments are closed.