Koti Uutisia Syyrian pakolaiset valittavat kylmyydestä Ruotsissa

Syyrian pakolaiset valittavat kylmyydestä Ruotsissa

4

Ruotsin yleisradioyhtiö SVT kertoo, että Ruotsiin saapuneet Syyrian pakolaiset kärsivät kylmyydestä. Pakolaiset kertovat joutuvansa pitämään talvitakkeja ja saappaita sisälläkin.

Ruotsin maahanmuuttovirasto puolestaan ilmoittaa, ettei se ole ehtinyt tarkastaa kaikkien vuokrattujen asuntojen kuntoa. Asuntojen vastuun kantaminen kuuluu maahanmuuttovirastolle.

Ruotsin maahanmuuttovirasto on pysynyt kiireisenä, sillä ainoana maana maailmassa vain Ruotsi myöntää välittömästi pysyvän oleskeluluvan Syyrian pakolaisille. Ruotsiin saapui viikoittain ainakin 400 pakolaista Syyriasta. Tavoitteena on, että maa ottaa vastaan ainakin 17 000 pakolaista vuodessa.

Suomi ottanee vastaan 500 Syyrian pakolaista tänä vuonna.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Tavoitteena ottaa 17 000 pakolaista?! Mihin ne asutetaan? Työnnetäänkö kohta ruotsalaisia kodeistaan, kun pitää saada Ahmedille ja Jusufille koti Ruotsista? Liikaa kysymyksiä, liian vähän aikaa. Eikö Ruotsin maahanmuuttovirasto tiedä, että Syyriasta tulevat pakolaiset ovat osittain radikaaleja muslimeja, jotka lähetetään Eurooppaan hakemaan taistelijoita Syyriaan? Tietää, mutta katsoo läpi sormien. Lopputuloksen kaikki tietääkin, ja silloin taistellaan isänmaan puolesta.

  2. Nehän vois lähettää lämpöiseen varastettuun Siionin “luvattuun” maahan, siellä olisi lämmin.

Comments are closed.