Koti Uutisia Putin: neuvostohallitus oli ylivoimaisesti juutalaisten käsissä

Putin: neuvostohallitus oli ylivoimaisesti juutalaisten käsissä

3

Vieraillessaan Moskovan juutalaisessa kirjastossa ja suvaitsevaisuuskeskuksessa heinäkuussa 2013 Venäjän presidentti Vladimir Putin totesi, että Neuvostoliiton ensimmäinen hallitus oli 80-prosenttisesti juutalainen. Putin sanoi, että pääasiassa juutalaisten hallitsemaa neuvostohallitusta ohjasivat väärät ideologiset näkökohdat.

“Ajattelin jotain juuri nyt: päätöksen tämän kirjaston kansallistamisesta teki ensimmäinen neuvostohallitus, jonka koostumus oli 80–85-prosenttisesti juutalainen”, Putin sanoi juutalaiselle yleisölle.

Ison-Britannian tuleva pääministeri, Winston Churchill, kirjoitti vuonna 1920 artikkelissaan, kuinka juutalaisuus oli yhtä neuvostobolshevismin kanssa. Eräs pahimmista Stalinin kätyreistä oli Neuvostoliiton turvallisuuspoliisin päällikkö Genrih Jagoda. Hän loi Neuvostoliittoon tehokkaan tuhoamisjärjestelmän leireineen, jonka uhreiksi joutui miljoonia venäläisiä ja muita kansallisuuksia.

Länsimaissa ei ole haluttu myöntää juutalaisten asemaa Venäjän vallankumouksessa ja myöhemmässä neuvostohallituksessa. Viime kesänä tri David Duke julkaisi kirjan Venäjän kommunismista, The Secret Behind Communism (‘Kommunismin salaisuudet’). Duke osoittaa kirjassaan, kuinka juutalaiset olivat ottaneet Venäjän haltuunsa vallankumouksen myötä.

Putinin puheen voi kuunnella YouTubesta:

 

Lähde: Focal Point Publications

Aiheesta lisää: David Duke ja kommunismin salaisuudet

3 KOMMENTIT

  1. Nyt se on sitten varmaan jo virallisesti tunnustettu. Putin on hieno mies, Putinia arvostellaan liikaa.

    • Niin Putinhan on paikalla siis ainoastaan nuolemassa koukkunokkien takapuolia, ei kertomassa maailmaa vaivaavasta rutosta nimeltään juutalainen ylivalta.

  2. Presidentti johtaa maataan selkäsuorana, eikä hartiat paskassa, kieli ruskeana.
    Suurin osa kollegoistaan taas nuolee kuin musti

Comments are closed.