Koti Uutisia SUORA: Vastarintaliikkeen tapahtuma Norjassa

SUORA: Vastarintaliikkeen tapahtuma Norjassa

8

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää juuri nyt tapahtuman Norjassa Fredrikstadin kaupungissa. Alla voit seuraa tapahtumia suorana lähetyksenä.

OSA 1 Fredrikstad

OSA 2 Moss

Mainostenesto-ohjelmat saattavat aiheuttaa ongelmia upotetun videon kanssa. Voit myös katsoa lähetystä suorana VK:sta: https://vk.com/video-163486751_456239172 https://vk.com/al_feed.php?z=video-163486751_456239173

8 KOMMENTIT

 1. Mitäs mieltä olette asiasta kun antartikselle ei anneta mennä?? Luulin itseäni hulluksi kun tutustuin asiaan ja moneen kertaan lopetin koko jutun ja aina palasin asiaan ja nyt todellakin uskon että vapaamuurariuden korkeimmalla asteella paljastetaan maan olevan litteätai niin sanuttu puoli pallo!!

  • Maa ei ole litteä. Hypoteesi “litteästä Maasta” sisältää niin paljon kriittisiä ristiriitoja, että Pallomaisen Maan ristiriidattomaan hypoteesiin verrattuna se ei kestä minkäänlaista vertailua. LitteäMaalaiset eivät pysty edes laatimaan 3D mallia, ja ne 2D animaatiot mitä löytyy Internetistä ovat absurdisia (kultturellisesti sanoen).

   Vaaituskoneella ensimmäinen millimetri Maan kaarevuutta näkyy jo noin 100 m päässä. Tunneleiden (ja muiden pitkien rakennelmien) suunnittelussa on otettava kaarevuus huomioon, koska suorassa tunnelissa vesi alkaa kertymään tunnelin keskelle.
   Jokainen voi tehdä sellainenkin tieteellisen kokeen: kesäkuun lopussa kun ilmassa on paljon siitepölyä ja siitepöly laskeutuu myös järvien ja lampien vesipinna, varhaisaamulla klo 5, kun on valoisa mutta tuulta ei ole lainkaan ja vesi on täysin rauhoittunut yön aikana – laskeudu veteen niin, että silmät ovat vain muutaman sentin veden pinnan yllä. Katso pitkin vesipinta, jonka päällä on sitä keltaista siitepöylä – ja toteat, että veden pinnan kaarevuus on havaittavissa jo paljalla silmällä. “Kaarevuutta” on karkeasti pyöristettynä n. 1 m per 100 km.
   Antarkiksella on useita tutkimusasemia. Jos itse olisin päällikkönä, niin en päästäisi turisteja mihinkään sotkemaan herkkää Luontoa.

   Vapaamuurarit, salaliitot, salaseurat yms. salassa toimivat organisaatiot olivat olemassa satoja ja tuhansia ja ovat olemaassa edelleen. Se on osa lajien ikuista taistelua, jossa käytetään kaikki saatavilla olevat keinot. Kaikki! Lauantaikevennyksenä olkoon tämä valokuva: tarkkasilmäinen henkilö voi havaita, että koko tarina MH-17 alasampumisesta on sepitetty:
   https://www.flickr.com/photos/jeroenakkermans/14515162918/in/photostream/

   • Jahah, Olginon uutistoimista IRA ja viimeisimmät MH-17-keksinnöt taas tapetilla.

    Joo, kuka tahansa näkee kuvasta, että syy koneen putoamiseen oli lentäjien päätösmuutaman hashisjointin jälkeen kokeilla puolivaakakierrettä ja nk. alakautta vetoa lentokorkeuden ja kurssin muuttamiseen, mutta törmäsivät liikettä tehdessään kuunatsien miehittämättömään tiedustelusatelliittiin, joka jumitti korkeusperäsimen ja aiheutti näin hallinnan menetyksen.

    Toinen voimassa oleva teoria on Yekaterina Zelenkon suorittama nk. taran attack, josta löytyy tietoa oheisesta linkistä. Spasiibo!

    https://www.elizabethwein.com/taran-aerial-ramming

    • Tyhmä ei huomannut, että toinen korvakkeesta on revitty irti ja toinen korvake on ehjä, ja tappi puuttu ehjästä korvakkeesta! Korvake-tappi-korvake liitos näet on sellainen että, joko korvake on revitty tappineen tai se on ehjä ja silloin tappi on sisällä. Vain nämä kaksi vaihtoehtoa on mahdollista liitoksen murtuessa. Mutta kuvassa näkyy ehjä korvake ilman tappia; sellainen yhdistelmä voi syntyä vain kun osa puretaan lentokonepurkaamossa.
     Tyhmä edelleen ei huomaa, että putkistot eivät ole revittyjä kiinnikkeiden kohdalla tai kanssa; sen sijaan putkistot katkaistu niin, että kiinnikkeen kohdalla putkie ei edes taipunut.
     Tyhmä ei edelleen huomaa, että osan päällä on keltaiset männyn neulat. Heinäkuussa ne eivät vielä tipu, vaan lokakuussa. Mutta vielä ihmeellisempi asia on, että nämä keltaiset neulaset löytyivät romun päältä arolla, jossa mäntyjä ei kasva lainkaan. Tyhmä kun ei tiedä, että sieltä lähimpään mäntyyn on noin 500 km. ja Heinäkuussa ne keltaiset neulaset eivät vielä tipu.
     Nämä vain muutamat havainot (ja niitä on tuhansia!) jotka osoittavat, että kyseessä on false flag, mutta tyhmät sheeplet eivät huomaa yhtään mitään. Koska juutalainen tv-laatikko kertoi heille sadun eri tavalla, ja oma havaintokyky on nollissa. Aivopesu on tehty aivan kuten se oli tehty Holokostin kanssa.

     Mutta nämä ristiriidat jutikoiden esittämässä sadussa FF ei huomaa lainkaan, vaan irrationaalisen vihan sokaistamana vain jatkaa jutikoiden kylväämien mantrojen toistumista.

     • Hyvin huomaa epätoivon ja paniikin tuosta “Tyhmä sitä, Tyhmä tätä, Tyhmä, Tyhmä TyhmÄ!!!”. Niin muuten olet. Oikea vitun pässi.

      Yleensä en antaudu alatyyliseen nimittelyyn, mutta teidän Olginon Leojen kanssa on pakko näin tehdä, kun te ei jummarra muuta kuin vittuilua ja sitäkin huonosti. Kun on neukku- ja ryssäoppia niellyt kakarasta, turha on järkeä takoa kaaliin, ei sitä sinne saa sopimaan. Ja hommatkaa nyt viimein sinne joku Suomen kielen sija- ja aikamuodot hallitseva oikolukija, käännösohjelmanne ei siihen näy kykenevän ja henkilötasolla ei järki, äly, ymmärrys ja kyvyt näy siihen riittävän.

      Sinä (tai joku kolleegasi) on meuhkannut tästä tappikorvakesalaliitosta jo useamman kerran täällä(kin), ollen milloin minkäkin alan insinööri. Ole nyt vielä vaikkapa maatalousmerkonomi ja metsäinsinööri, kun näet männynneulasiakin, vaikka kyseessä on jotain ihan muuta. Se, että tunnistit sen kasvikuntaan kuuluvaksi, on jo sinänsä saavutus, äitisikö auttoi?

      Kai te skideinä keräilitte punatähtiä biologian tunneilla ja oppikirjassa ylistettiin vain ja ainoastaan puolueen saavutuksia luonnonvarojen käytössä. Siinä ei opi erottamaan kaktusta koivusta, mutta ei sitä teidän aivoillanne voisi vaatiakaan. Säälipisteitä olet saavuttanut roppakaupalla ja varmaankin hyvät ruplabonukset joka väännöstä.

      Btw, joko mainitsin, että hyvin huomaa epätoivon ja paniikin tuosta “Tyhmä sitä, Tyhmä tätä, Tyhmä, Tyhmä TyhmÄ!!!“.

      Tsar Putain Leonis papae et stultus. Manducare stercore tuum.

Comments are closed.