Koti Uutisia Ulkomaat Afroamerikkalainen teinityttö: “Olen valkoinen ja vihaan mustia ihmisiä”

Afroamerikkalainen teinityttö: “Olen valkoinen ja vihaan mustia ihmisiä”

8

Afroamerikkalainen 16-vuotias tyttö Treasure uskottelee itselleen olevansa valkoinen, ja hän sanoo vihaavansa mustia ihmisiä. Treasuren äidin mukaan tytöllä on aina ollut ongelmia muiden afroamerikkalaisten kanssa, ja jo lapsena hän kieltäytyi leikkimästä muiden mustien lasten kanssa. Hän myös repi rikki kaikki mustat barbienukkensa.

Treasuren käytös on saanut hänen äitinsä hakemaan apua psykologi Phil McGrawlta ja hänen tunnetusta TV-showstaan Dr. Philistä, jossa hän ruotii miljoonien katsojien edessä ihmisten ongelmia ja yrittää ratkaista niitä. Treasure sanoi ohjelmassa, ettei hän vain usko olevansa valkoinen, hän sanoi “tietävänsä” asian olevan niin.

– Minulla on luonnostaan suorat hiukset, nenäni ei ole valtavan kokoinen kuten afroamerikkalaisilla ja huuleni ovat täydelliset; ne eivät ole liian suuret eivätkä liian pienet vaan täydelliset, Treasure sanoo ja jatkaa:

– Useimmat afroamerikkalaiset puhuvat “ghettokieltä”. Mielestäni he ovat huonotapaisia, eikä minulla ole mitään yhteistä heidän kanssaan.

Treasure jatkaa edelleen, että hän tekee kaikkensa välttääkseen afroamerikkalaisten seuraa ja heidän “roistomaista käytöstään”.

– Sanon aina äidilleni: minusta ei tule koskaan tuollaista kuin noista neekereistä.

Dr. Philin keskustellessa Treasuren kanssa käy ilmi, että hänen äitinsä on ilmoittanut hänen biologisen isänsä olevan myös musta eikä valkoinen, mitä hänen nykyinen isäpuolensa puolestaan on. Treasurelle tällä ei kuitenkaan ole merkitystä. Hän on vakuuttunut olevansa biologisesti sataprosenttisen valkoinen.

– Sen kuin yrität valehdella minulle, sanoo Treasure.

Lähde: Nordfront

8 KOMMENTIT

 1. Jos valkoinen tyttö uskottelisi olevansa musta, ei häntä vietäisi psykiatrille vaan valtion kustannuksella tehtävään ihonvaihtoon.

 2. Tämä on tulos yleisestä monikulttuurimädätyksestä. Tytön pitäisi kuitenkin edustaa omaa rotuaan ja tehdä parhaansa sen imagon nostamiseksi. Musta on musta, valkoinen on valkoinen eikä se siitä muuksi muutu vaikka Globalistit yrittävätkin rotuja sekoittaa.

  • Veikkaan että tavalla tai toisella tähän liittyy myöskin transsukupuoliset, oman biologian tyrmääminen ja tähtien tavoittelua, joita ei saa ikinä kiinni, näin vaipuen syvään identiteettikriisiin.

   • Jos kulttuurimarxilaisten mukaan on olemassa transsukupuoliset, niin miksi ei olisi transrotuisia? Kultturimarxilaisten mukaan sukupuoli ja rotu on “sosiaalinen konstruktio”, joten kulttuurimarksilainen voi sosiaalisesti konstruoida ihan mitä tahansa.

    Hulluja on joka puolella nykyisin.

 3. Nyt kun henki on, että jokaisella on oikeus identifioitua, vaikka yksisarviseksi niin halutessaan.
  Miksei nyt anneta, tämän pohjaan palaneen Paris Hiltonin olla, mitä hän uskoo olevansa? 😀

  Eivätköhän realiteetit iske kasvoille, kuin märkä sukka..ihan ajan mittaan…ei siihen psykiatreja tarvita 😀

 4. Minä kyllä epäilen vahvasti tuon väitettä että ikää olisi 16 vuotta. Katsokaa muita samanikäisiä mustia nuoria. Ero on kuin yöllä ja päivällä aina kävelytyylistä lähtien rintojen kokoon ja kasvojen muotoon.

 5. Jos tuon tytön ihon värin muuttaisi valkoiseksi, olisi hän aivan ilmetty Soinin sisko, nenäkin on saman muotoinen joten sukulaisuutta saattaa olla….

 6. Toivottavasti ilmiö leviää laajalti afrikkalaisten keskuuteen, sillä EUhan on tehnyt selväksi, että valkoisia turmapaikanhakijoita ei ole, ei tule eikä tilata.

Comments are closed.