Koti Uutisia Suomessa syntyy ennätysvähän lapsia

Suomessa syntyy ennätysvähän lapsia

12

Tuoreiden tilastojen mukaan syntyvyys on laskenut alkuvuoden aikana seitsemän prosenttia viime vuoteen verrattuna. Mikäli syntyvyysluvut pysyvät koko vuoden samanlaisina, syntyy Suomessa ensimmäistä kertaa 150 vuoteen alle 50 000 lasta saman vuoden aikana.

Viimeksi alle 50 000:een elävänä syntyneeseen on päädytty vuonna 1868, joka tunnetaan myös nälkävuotena. Tuohon aikaan maan väkiluku on tosin ollut alle kaksi miljoonaa, joten tämänhetkiset luvut ovat vieläkin huolestuttavampia.

Ylen haastatteleman Anna Rotkirchin mukaan pääasiallisia syitä ovat sekä taloudellinen epävarmuus että kulttuurillinen muutos yhteiskunnassa. Oikeistohallituksen ajama leikkauspolitiikka yhdistettynä kulttuurimarxistiseen kansan mädättämiseen tarkoittaa pieneneviä syntyvyyslukuja. Pitkällä aikavälillä tämä merkitsee Suomen kansan pienenemistä samalla kun maahamme otetaan paljon lapsia tekevien rotujen edustajia, mikä johtaa valkoisten sukupuuttoon.

 

Lähde: Yle

12 KOMMENTIT

 1. Miksei Tiina Wiikillä ole valkoisia lapsia?
  Eikä Lauren Southernilla?
  Eikä Lana mikäliellä?

  Nämä ah niin kansallismieliset naiset jotka saarnaavat perinteisten (kristillisten) arvojen puolesta ovat järjestäen lapsettomia.

  Miksi?

  (((Miksi?)))

  • Tiina Wiikin kohdilla johtunee siitä, ettei hän edes seurustele valkoisen kanssa.

   Jokaisen kansallissosoalistin/-mielisen tulisi tehdä lapsia.

 2. Alhaisesta syntyvyydestä kulttuurimarxistit saavat taas syyn huutaa kurkut suorina lisää maahanmuuttoa.

  “Suomalaisten syntyvyys on alhainen, joten tarvitsemme lisää maahanmuuttoa. Afrikassa onneksi lisäännytään, joten tarvitsemme lisää maahanmuuttoa. Afrikassa on kuivutta, joten lisää afrikkalaisia Suomeen. Suomessa on työvoimapula, joten lisää maahanmuuttoa. Suomen huoltosuhde on pielessä, joten lisää maahanmuuttoa…”
  Näin toimii kulttuurimarxistinen logiikka, heille kaikkiin ongelmiin ratkaisu on rajaton maahanmuutto.

  • Kulttuurimarxistinen logiikka ei koskaan olekaan loistanut käytännöllisyydellään.

 3. Te jotka tämän ymmärrätte, tehkää niitä valkoisia lapsia ja kasvattakaa ne oikein, se on yksi tärkeimmistä, jollei tärkein osa kansallissosialistista taistelua sionistivaltaa vastaan. Kalergi-suunnitelma on todellinen.

 4. Noihinkin syntyvyyslukuihin laskettaneen kaikki, joilla on Suomen kansalaisuus, joten todelliset luvut on vielä karmeammat.

  • Vielä karmeampaa: Jos äiti on Suomen kansalainen, lapsi saa automaattisesti Suomen kansalaisuuden. Ei tarvitse edes syntyä Suomessa ja isä voi olla ties mistä. Eli ns. äidin etelänmatkan tuliaiset.

   Suomen kansalaisuus ei kuulu mielestäni ei-valkoihoisille.

 5. Asian tärkeyttä eivät kokemukseni mukaan ymmärrä edes kansallismielisistä kuin hyvin pieni osa. Olen kuluneen vuoden aikana toistuvasti järkyttynyt huomatessani, että valtaosa kansallismielisistä on järjestään sitä mieltä, ettei lapsia kannata tehdä missään nimessä lainkaan. Muutama lapseton tuttu jopa leuhkii hankkimallaan sterilisaatiolla! Ymmärtäisin vielä, jos tuollaista kuulisi vasemmistoanarkistin suusta, mutta jos kansallismielisetkin ajattelevat laajalti noin, tämän kansakunnan voi samoin tein vetää vessasta alas.

 6. Isänmaallisissa vanhoillislestadiolaisissa on Suomen tulevaisuus ja toivo…?

 7. Taas on poruukalla fokus väärässä paikassa, vaikkakin ymmärrettävästi. Poliittisen aisankannatuksen ansiosta tänne tuodaan afrikkalaisia ja arbeja siitä huolimatta, kuinka monta lasta pukkaat maailmaan. Tällä ajattelukaavalla tilanne johtaa vain siihen, että jokainen suo on täynnä ihmisiä, ja USA:sta näemme, että valkosten määrä silti vähenee suhteellisesti.

  1868 Suomalaiset eivät kuolleet sukupuuttoon, eikä kuole vieläkään. Toistan vielä että ymmärrän miksi tämä väärä narratiivi saa kannatusta, mutta tosiasiassa kapitalisti saa siitä vain lisäsyitä paisuttaa ikuisen kasvun talousmalliaan.

  Ongelma on poliittinen aisankannatus, ei lukumäärät. Älkää ottako tätä sellasena, että olisin muutaman lisäsuomalaisen vastainen, mutta tällä narratiivilla on pääfokus väärässä paikassa.

Comments are closed.