Koti Uutisia Suomessa järjestetään valtava sotaharjoitus vuonna 2021

Suomessa järjestetään valtava sotaharjoitus vuonna 2021

8

Presidentti Sauli Niinistön lupaava massiivinen sotaharjoitus pidetään Suomessa vuonna 2021. Harjoitukseen tulee osallistumaan jopa 20 000 sotilasta eri maista ja se tulee kattamaan kaikki puolustushaarat. Harjoituksen virallinen tarkoitus on vahvistaa Suomen puolustusta ja valmiutta mutta myös kansainvälisen avun vastaanottamista ja yhteistoimintakykyä.

Epäselvää on, kuinka sotaharjoitus tulee vaikuttamaan Suomen ja Venäjän välisiin suhteisiin. Kiristyneen poliittisen tilanteen takia on kuitenkin syytä olettaa, että Venäjällä harjoitusta ei nähdä positiivisena, sillä suuri osa osallistujista tulee Euroopan unionin maista ja Pohjois-Amerikasta.
 

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

  1. Minusta on maanpetturuutta haastaa riitaa Venäjän kanssa, jos täysi mittainen sota syttyy, meistä tuskin jää mitään jäljelle, enää ei ole vastassa johtamattomia piippalakkeja… eikä meitä todellisuudessa kukaan tule auttamaan, muutama NATO-tukikohta ei merkitse mitään. Suurempi uhka meille tulee lännestä päivittäin, maahamme marssii jatkuvasti tunkeutujia ja EU vie Suomelta kaiken kansallisen pian. Jatkuvat sotaharjoitukset itärajalla ovat kansalaisten harhaanjohtamista ja tarpeetonta vastakkainasettelua, kun jankutetaan että Venäjäkin tuo kalustoa rajalle ja suorittaa sotaharjoituksia. No totta vitussa suorittaa, miksei suorittaisi kun (((länsi))) haastaa jatkuvasti?

    • Juuri näin! Sitten Eurooppa tulee olemaan todella kusessa, kun Venäjän mitta täyttyy. Ohjusisku Syyriaan Venäjän liittolaista kohtaan, False flag iskut, Venäjän dissaaminen ja median jatkuva propaganda ja paskanjauhaminen “hybridiuhista” ja “informaatiosodasta” ja niin edelleen. En usko, että tätä menoa siihen ei mene kauaa. Koko Eurooppa vielä pommitetaan aivan paskaksi, kiitos “älykkäiden” sionistijohtajien. Juutalaiset ovat tämänkin takana, Europan hölmöt johtajat tekevät kaiken mitä “valittu kansa” käskee.🙂

  2. Tosiasia on, että tämä maa on tipahtanut auttamatta banaanivaltio-luokkaan. Maaperä on käytännössä luovutettu ilmaiseksi monikansallisille kaivosyhtiöille, ja metsät tullaan luovuttamaan pikavauhdilla kiinalaisille. Sitten lähtee pohjavedet. Sotilaallinen riippumattomuus on heitetty tunkiolle, ja armeija on käytännössä “myyty” globalisteille. Tieto Oyj:n junailema pappa huseeraa takapiruna sen minkä vaippojen vaihdolta ehtii, ja maanpetturuutta häpeämättömät poliitikot komppaavat täysillä mukana.

  3. Ja ihan varmasti järjestetään.Ettei vain tulisi koko maailmaa koskeva “harjoitus”.Sillä siihenhän tällä nykypolitikoinnilla kyllä päästään.Onneksi -90 loppupuolella jätin kersat tekemättä,ku alkoi näyttämään liian härskitä mm. valtiollisen sähköfirman putsaaminen optio kiimassa ja rahojen tunkeminen yksityisiin taskuihin..Nyt ONNELLISESTI lapseton

  4. Avataan raja ja pyydetään niitä Venäjän joukkoja siirtymään Suomen länsirajalle niin tämäkin ongelma ratkeaa. Ja moni täällä kommentoiva on tyytyväinen.

  5. Varmasti, sen verta putinistista tuntuu osa olevan. Puhutaan siionisteista ja salaa haaveillaan siionistisen ihannevaltion rauniolle syntyneeseen jätteeseen nimeltään Venäjä. Olisi hyvä jo miettiä miten “pohjoismainen” kirjoitetaan kyrillisillä kirjaimilla venäjäksi.

Comments are closed.