Koti Uutisia Kotimaa Suomen Yrittäjät: poliittisia lakkoja pitäisi rajoittaa

Suomen Yrittäjät: poliittisia lakkoja pitäisi rajoittaa

2

Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen haluaisi rajoittaa “poliittisia” lakkoja. Hänen mielestään on ongelmallista, että kansalaisilla on oikeus osoittaa mieltään työajalla.

– Kyllä meidän pitäisi rajoittaa poliittisia lakkoja. On oikeus osoittaa mieltä politiikkaa kohtaan. Sitä ei kuitenkaan tarvitse tehdä työajalla, niin että siitä aiheutuu vahinkoa muille, sanoo Pentikäinen.

Vaikka Suomen ammattiliitot ovat jo kauan sitten muuttuneet eliitin seläntaputustovereiksi ja ilmaisen viinan juhlakerhoiksi jäsenten kustannuksella, ovat ne kuitenkin, jossain määrin, pitäneet yllä tasapainoa kapitalistien ja työläisten välillä. Pentikäisen ehdotus ajaisi toteutuessaan alas Suomen työläisten viimeisetkin mahdollisuudet vaikuttaa heidän arkeaan koskevaan politiikkaan.

Maassa, jossa toiminnan ei tarvitse edes olla rikollista ollakseen laitonta, kuten Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tapauksessa, on Pentikäisen ehdotus erittäin huolestuttava askel kohti täyttä kapitalistista järjestelmää, jossa työtä tekevät kansalaiset muuttuvat täysipäiväisiksi orjiksi.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Vanha tunnettu taktiikka, hiljaa hivuttaen. Ensin oikeus pois työaikaa koskien, sillehän on “tuotannollinen perustelu” ja myöhemmin oikeus pois kokonaan.

  2. Poliittisten järjestöjen, kuten Suomen yrittäjien toimintaa pitää rajoittaa.

    Lisäksi vakoilijoiden, kuten Vilho Pentikäisen
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Vilho_Pentik%C3%A4inen
    sukulaisten kokoontumisvapaus täytyy poistaa, sillä vaikka sukulaisuus maanpetturin kanssa ei ole laitonta, se on kuitenkin hyvien tapojen vastaista, eikä sanavapaus koske sellaisia ihmisiä.

Comments are closed.