Koti Uutisia Kotimaa Suomen rahaeliitti palkitsi ex-viranomaisen, joka kavalsi muistisairaalta äidiltään

Suomen rahaeliitti palkitsi ex-viranomaisen, joka kavalsi muistisairaalta äidiltään

5

Iltalehden mukaan suomalainen finanssiyhtiö päätti tänä vuonna palkata entisen viranomaisen, joka on tuomittu törkeistä talousrikoksista. Skandaalin keskellä on nainen, joka työskenteli aiemmin finanssivalvonnan lakimiehenä.

Finanssivalvonnan tehtävä on torjua talousrikoksia Suomessa. Sen sijaan nainen päätti itse ryhtyä kavaltajaksi. Uhriksi hän valitsi oman perheensä – muistisairaan äitinsä, ulkomailla asuvan siskonsa ja isänsä kuolinpesän. Nainen varasti perheeltään yhteensä noin 170 000 euroa syyllistyen yhteensä viiteen eri rikokseen, joista neljä oli törkeitä.

Helsingin pörssiin listattu finanssiyhtiö palkitsi kavaltajan työpaikalla, jossa hän oli tekemisissä muun muassa kuolinpesien kanssa. Nainen irtisanottiin vasta, kun hänestä tuli mediahuomion vuoksi imagoriski yhtiölle.

Lähde: Iltalehti

5 KOMMENTIT

  1. Aika pienet piirit suomessa. Johtoporras panee toisiaan jakaa rahat ja salaisuudet. Kaikki samaa paskaa käsi kädessä.

  2. Finanssivalvonta onkin tunnettu siitä, että se palvelee valtaeliittiä ja on täysin korruptoitunut.
    Eli näytön mukaan palkattiin sopiva henkilö.

  3. Eikä siinä vielä mitään… Ko. nainen ja hänen puolisonsa (ei kerrota oliko mies vai nainen) ovat molemmat lakimiehiä, eli vissiin varatuomarin pätevyden omaavia.

    Niin että missä vaiheessa näille oli mennyt kusi päähän? Vähän samalla tapaa kuin niille henkilöille jotka ryhtyvät ajamaan kieltokannetta Vastarintaa kohtaan. Itse määrittelivät sen rekisteröityneeksi yhdistykseksi ja itse muodostivat mielipiteen jolle haettiin oikeudessa vaatimuksia. Eikä edes haluttu ymmärtää että näin toimiessa ylitetään toimivaltuudet syyllitstytää virka-aseman väärinkäyttöön.

  4. Ammatti-ihmisille rautaisella kokemuksella on aina kysyntää. Selkeää kansanedustaja-ainesta. Vihreitten tai vasemmistoliiton listoille ja heti.

Comments are closed.