Koti Uutisia Kotimaa Suomen Kuvalehti: Yhä useampi suomalainen tiedostaa rotuerojen olemassaolon

Suomen Kuvalehti: Yhä useampi suomalainen tiedostaa rotuerojen olemassaolon

7
Prison-Blacks

Suomen Kuvalehden mukaan yhä useampi suomalainen tunnistaa rotuerojen olevan todellisuutta. Asia tulee ilmi lehden tekemässä tutkimuksessa. Lehden mukaan vuonna 2015 tehdyssä tutkimuksessa 13 prosenttia vastanneista toivoi Suomessa asuvan vain syntyperäisiä suomalaisia. Nyt luku oli kohonnut 17 prosenttiin.

Väitteeseen “Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin ‘ihmisrodut’, koska kaikki maapallon ihmiset ovat geneettisesti hyvin lähellä toisiaan” vastasi “täysin eri mieltä” olevansa 11 prosenttia.

Vuonna 2015 täysin eri mieltä olevien määrä oli 8 prosenttia, eli selkeästi rotutietoisten määrä oli tässä suhteessa kasvanut. Väitteen kanssa “täysin samaa mieltä” olevien määrä taas oli pienentynyt 9 prosenttia 40:stä 31 prosenttiin.

Lähde: Suomen Kuvalehti

7 KOMMENTIT

  • Valkoinen ylivalta pitää edes jotenkin valtakuntien asiat järjestyksessä. Tämä nähtiin viimeksi eteläisen Afrikan tilanteessa, missä siionistien juonilla saatiin valkoiset pois johtopaikoilta ja tehtiin todellinen kansanmurha ja missä nyt on nälänhätä ja ainakin osassa mannerta yritetään houkutella valkoisia takaisin.

   Mustat huutavat pää auki sorrosta, kun valkoiset yrittävät panna niitä tienaamaan itse leipänsä ja lopettamaan riehuntansa, mitä kansainvälinen siionistieliitti lietsoo.

   Rasismin ovat nämä apinalaumaa muistuttavat itse omalla käytöksellään aiheuttaneet. Ja tunnustan ylpeästi olevani yksi rasisteista!
   Faktat vain pakkaavat useinkin pilaamaan mölysakin väitteet.

   • Aivan pakko todeta, että valkoinen ylivalta lienee ainoa vaihtoehto, joka saa edes jotain aikaiseksi! Aasialainen rotu on sellainen, mitä on pystynyt arvostamaan, koska aasialaiset ovat pystyneet rakentamaan maansa valkoisten tavoin. Mustat eivät ole edes omilla mantereillaan pärjänneet ilman valkoisten jelppiä.

    Vielä valtamediatkin muistelee Nelson Mandelan “hyvät” teot. Tekoja kyllä löytyy, mutta huonoja sellaisia:

    – terroristien ANC-järjestön johdossa
    – ANC:n valtakauden aikana useita valkoisia murhattiin ja raiskattiin
    – talous, infrakstuuri ja hallinto tuhoutuivat

    Vielä tänäkin päivänä Etelä-Afrikassa on käynnissä valkoisten murhaaminen.

    • Kiinalaiset ovatkin eniten meistä ulkoavaruudesta tulleiden näköisiäkin. Siksi älykkyydeltään kiinalaiset ovat olleet täysin ylivoimaisia ja sieltä levinneet muualle.

     Korkeimmat älykkyysosamäärät: Hong Kong, Singapore, Etelä-Korea, Japani, Kiina, Taiwan, (Italia) ja Mongolia.

     Etninen puhdistus… Niitähän on tehty II maailmansodan aikana mm. Jugoslaviassa: jotakin, joka oli lähimpänä “holokaustia” (=kaikki poltetaan). Me 90-luvun nuoret muistamme hyvin mikä meininki siellä oli päällä silloinkin.

     Mietiskelin sanaa: “etninen puhdistus”… Pitäisikö sellainen suorittaa vaikkapa Suomessa?

     Mitä olette mieltä? Suosittelen TORia tai proxya vastaajille.

Comments are closed.