Koti Uutisia Ulkomaat Radiokanava pyysi anteeksi soitettuaan “Jeesus on hintti” -nimisen kappaleen

Radiokanava pyysi anteeksi soitettuaan “Jeesus on hintti” -nimisen kappaleen

6

Ranskalainen radiokanava France Inter pyysi anteeksi soitettuaan “Jeesus on tulossa takaisin” kappaleesta parodiaversion “Jeesus on hintti”. Luonnollisestikaan anteeksiantoa ei pyydetty tietenkään konservatiivikristityiltä, jotka kokevat kappaleen soittamisen loukkaavaksi, vaan sen sijaan anteeksiantoa pyydettiin Ranskan homoyhteisöltä “hintti” -sanan käyttämisestä.

Idahon komitea -nimellä tunnetun homoaktivistiliikkeen presidentti Alexandre Marcel kertoi ryhmän tehneen kantelun radiokanavan homofobiasta Pariisin syyttäjän toimistolle.

“Se ovatko Jeesus, Muhammad tai Buddha homoja tai transsukupuolisia ei häiritse meitä; se että homofobisia termejä käytetään heidän seksuaalisesta suuntautumisesta puhumisesta on se mikä häiritsee ja shokeeraa meitä,” Marcel sanoi.

Lähde: breitbart.com

6 KOMMENTIT

  1. Miksi vassarimätäpäät aina luulevat että kaikkia muitakin kiinnostaa heidän sairaat, perverssit ja itsetuhoiset harrastuksensa?

    Heillä ei ole todellisuudentajua. Kansallismielisiä ei esimerkiksi ole olemassa edes heidän kuplassaan, sillä he hokevat sitä “faktana” toisilleen ja harhaisissa mielissään kehittelevät niistä totuuksia.

  2. Lälllälällälieruu Marcel on hinttipaviaani!! *näyttää kieltä ja pitkää nenää*

  3. Transujeesus 😀 ei helvetti miten tollasia tyyppejä voi ottaa tosissaan 😀

  4. Miksiköhän Jeesus hyväksyi opetuslapsikseen vain miehiä? Tykkäsikö hän enemmän miesten seurasta? 😌

    • No niin… taidat olla juuri nyt jännän äärellä. Kun mietit asiaa niin varo ettei sulkijalihas vahingossa petä.

  5. Jeesus-aihe on näillä palstoilla tärkeä uutisoitava, hänhän oli juutalainen.

Comments are closed.