Koti Uutisia Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto kutsui sisäministerin puhutteluun

Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto kutsui sisäministerin puhutteluun

4

UK_Petteri_Orpo

Sisäministeri Petteri Orpo sai vastikään kirjeen Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvostolta. Yaron Nadbornikin allekirjoittamassa kirjeessä sisäministeri kutsutaan Helsingin juutalaiseen seurakuntakeskukseen keskustelemaan sen “turvallisuustilanteesta”. Kirjeessä vaaditaan myös sionismikriittisen ajattelun sataprosenttista kitkemistä Suomesta.

Keskusneuvosto mainitsee suurimmiksi päänvaivoikseen Vastarintaliikkeen, kivääriyhdistys NRA Finlandin ja Magneettimedian toiminnan. Keskusneuvosto latelee kirjeessä joukon Magneettimedian uusimpia artikkeleita ja väittää lehden syyllistyneen niissä rikokseen. Nadbornik ei kuitenkaan ole tarkentanut asiaa sen koommin.

“Haluaisimme havainnollistaa teille konkreettisesti vierailunne yhteydessä, mitä tarkoittaa olla jatkuvan uhan alainen vähemmistö tämän päivän Suomessa”, kirjeessä sanotaan paniikinomaiseen sävyyn siitäkin huolimatta, ettei Suomessa ole tapahtunut käytännössä ainuttakaan merkittävää juutalaisvastaista rikosta ainakaan 70 vuoteen.

Sisäministeri Orpo on arvatenkin vastannut myöntävästi juutalaisten lähettämään kutsuun, ja Helsingin juutalaisen seurakunnan blogissa kerrotaan vierailuvalmistelujen jo alkaneen. Kirjeen voi lukea kokonaisuudessaan kyseisestä blogista.

Suomen hallitus on tänä vuonna myöntänyt juutalaisille peräti 100 000 euroa, jotka seurakunnan mukaan käytetään “turvallisuuslaitteiden ostoon”.

Lähde: Magneettimedia

4 KOMMENTIT

 1. Nykyhallitus taitaa olla varmaan siionistisin hallitus, mitä Suomella on ikinä ollut. Nuo kosher-konservatiiviset tulevat viemään Suomen entistä syvemmälle siionistieliitin vallan alle.

  Koen vihaa ja katkeruutta joka päivä tämän maan eliittiä kohtaan, kun näen, miten kadut täyttyvät kehitysmaalaisista, köyhiltä suomalaisilta viedään toimeentulo, vanhukset jäävät vaille huolenpitoa ja virkamieseliitin palkat vaan kasvavat. Viha on hyvä asia, mutta sen ei pidä antaa sokeuttaa, vaan sitä pitää käyttää rakentavana voimana tämän maan parantamiseksi.

  Vihatkaa, vihatkaa sydämenne kyllyydestä, mutta kohdistakaa ja suunnatkaa vihanne oikein.

 2. “Keskusneuvosto mainitsee suurimmiksi päänvaivoikseen Vastarintaliikkeen, kivääriyhdistys NRA Finlandin ja Magneettimedian toiminnan.” Ei voi olla kuin ylpeä tästä kärkikolmikosta! Tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti Suomen kansan vapauttamista sionistivetoisen eliitin tyranniasta!

 3. Mikä on uhanalainen vähemmistö, jolla on sijoituksia, kiinteistöjä ja omaisuutta ympäri maailmaa ja oma valtio nimeltä Israel? Mikä on uhanalainen vähemmistö, joka matkustaa ja elää eliittielämää ympäri maailmaa missä haluaa. Montako juutalaista Suomessa on murhattu poliittista syistä Suomen itsenäisyyden aikana, nyt lukuja esiin näistä paksuista väitteistä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Millä oikeudella siionistit estävät omaan toimintaansa kohdistuvan kritiikin?

  Millä oikeudella terroristiääriuskonto juutalaisuus vaatii yksityissuojelua kun samaan aikaan vetää laitonta globalistilinjaa kusettaen kansallisvaltioita silmään mennen tullen.

  Juutalaisilta pitää kieltää pankkitoiminta. Siksi, ettei heillä ole “globalisteina” mitään todellista vastuuta kansantalouksista!

 4. Omasta puolestani tämän keskusneuvoston seurakuntineen voisi kotouttaa Israeliin. Suomen valtio ja kansa säästäisi tällä toimenpiteellä piiiitkän pennin!

  Hallituskin pomppii näiden sionistien talutusnuorassa. Eipä näy Orpoa eikä ketään muutakaan sätkynukkea vierailulle, jos jokin oman kansan vähemmistöryhmä sitä pyytäisi. Miksiköhän?

Comments are closed.