Koti Uutisia Vastaanottokeskukseksi suunniteltua rakennusta yritettiin polttaa

Vastaanottokeskukseksi suunniteltua rakennusta yritettiin polttaa

2

UK_Petäjävesi_vaakuna.svgPetäjävedellä entinen käsi- ja taideteollinen oppilaitos yritettiin polttaa viime sunnuntaina. Rakennuksen seinälle oli valettu bensiiniä ja se oli sytytetty tuleen. Palo ei kuitenkaan aiheuttanut vakavaa vahinkoa. Poliisi tutkii tapausta.

Kyseistä rakennusta oli suunniteltu vastaanottokeskukseksi. Pari viikkoa sitten kunnanvaltuusto selvitteli, mihin keskus voitaisiin perustaa. SPR:n oli tarkoitus tarkistaa tilat tällä viikolla.

Lähde: Keskisuomalainen

2 KOMMENTIT

  1. Ei noit rakennuksii polttaa kannata mut on tosi sairast että kaiken maailman kamelikuskit ja neekeripetterit saa hyviä kämppiä ilmatteks samaan aikaan ku köyhät suomalaiset jonottaa luukkuu kuukauest toisee. Lahdessa annettii tosta vaa koko helvetin upee kasarmi alue neekereille vaik kaikki tietää et niitten jäljilt yli 100v paikka on paskana! Kattoka kuvii Ruottista ja Saksasta kui noi sotkee kaiken mikä niille annetaa. Veteraanit kääntyy haudoissaa ja entiset skapparit dokaa työttöminä himassa.

  2. Aika radikaali kannanotto laittaa mesta palamaan, tosin pelkään että tämän suuntaiset kannanotot ovat kohta ainoa vaihtoehto.

    En tajua mikä huono omatunto tai itsetunto valitettavan suurta osaa suomalaisista vaivaa. Täällä pääkaupungin läheisyydessä asuvana katselin järkyttyneenä kun toistakymmentätuhatta ihmistä marssi maahanmuuttajien puolesta ja rasismia vastaan ja mikä siinä nyt olikaan aiheena. Mistä helvetistä tämä sinisilmäisyys sikiää. Mustalaiset ovat asuneet täällä aina, kuinkas heidän yhteiskuntakelpoisuus. Mites nämä afrikansarven rikastuttajat? Joo-o niitäkin tulee koko ajan lisää mutta ne saavat olla rauhassa tällä hetkellä kun nämä uudet rikastuttajat vievät kaiken huomion.

    Vietnamilaiset olivat hieman näitä muita maahanmuuttajia fiksumpia. He pukeutuivat farkkuihin ja huppariin ja näyttivät siltä osin kantaväestöltä, hakeutuivat töihin ja opettelivat suomen kielen. Siis tämä koskee sitä mitä minä olen heitä tavannut, eli voin olla väärässä laajemmalla otannalla.

    Kävin tänään Helsingin Kannelmäen Prismassa päivällä. Jaksoin ihmetellä sitä kuinka paljon siellä oli somaleita ostoksilla, onhan se tietenkin mukavaa viettää aikaa rahaa tuhlaten ; ) Niin minä olin siellä ruokatunnilla hakemassa pientä evästä, en afrikansarven edustajien kanssa Kelan rahoja käyttämässä..

Comments are closed.