Koti Uutisia Kotimaa Suomen ensimmäisen satelliitin matka päättyy

Suomen ensimmäisen satelliitin matka päättyy

2

Ensimmäisen Suomessa valmistetun satelliitin matka päättyy. Aalto-2-satelliitti laukaistiin avaruuteen vuonna 2017, ja nyt sen elinikä on päättymässä. Satelliitti törmää arvioiden mukaan maan ilmakehään aikaisin aamulla torstaina.

Suomen ensimmäinen satelliitti on pienikokoinen ja painaa vain kaksi kilogrammaa. Pieni koko tarkoittaa sitä, että satelliitti tuhoutuu kokonaan palatessaan maahan. Se tulee näkymään taivalla ”tähdenlentona”.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Ei tuosta nyt niin paljoa kannata kohkata. 8000e ja saat taivaalle oman sateliitin. Toisaalta, enemmän pitää miettiä mitä sillä tekee. Ja se että onko se kiertävä vai paikoillaan pysyvä.

    Avarudessahan on noin 5000 rikkinäistä/toimimatonta sateliittia. Eli kyllä sielä romua riittää.

  2. Kas, olipa hyvin laskettu aika. Nimittäin taitaa koko Suomenkin “toimintaikä” olla vaakalaudalla. Syynä ei ole Suomen kansakunnan kelvoton tila, vaan sen rikollisten ja ahneiden johtajien aikaan saama “syntax error”, jolla tasoitetaan tietä EU:n liittovaltiolle ja kasvottomalla globalistiselle kapitalismille, joka vie tuhkatkin pesästä peruskansalaisten käyttömomaisuudesta ja ne hilkut, jotka ovat pankkitileillä saatu pidettyä huolimatta siitä, että Suomen valtio oli keksinyt mitä erilaisimpia veroja ja maksuja, jotka ohjataan lyhentymättöminä rahapösöjen tileille kuin pienet purot, jotka kasvavat suuriksi jokiloiksi. Sillä rahallista menestystä ei enää saavuteta älyllä, sydämellä, taidolla, yrittäjyydellä, vaan maantierosvoamalla ja ryöstöverottamalla rahat pois niiltä, jotka eivät ole koskaan näytelleet mitään osaa näiden rosvopääliköiden mielissä. Vain ja ainoastaan massaa, jonka voi tuhota heti kun se lakkaa tuottamasta mitään.

Comments are closed.