Koti Uutisia Kotimaa Suomalaistutkimus: homonuoret usein peräisin ongelmaperheistä

Suomalaistutkimus: homonuoret usein peräisin ongelmaperheistä

8
14202610

Syksyllä julkaistun kouluterveyskyselyn mukaan yläkouluikäiset, itseään “homona” pitävät nuoret ovat 2,5 kertaa todennäköisemmin peräisin väkivaltaisesta perheestä verrattuna heteronuoriin. Tutkimus osoittaa toisin sanoen, että rikkinäinen perhetausta liittyy vahvasti homokulttuuriin.

Kulttuurimarxistinen Yleisradio ja homolobbausjärjestö Seta käänsivät tulosten logiikan päälaelleen väittäen, että tutkimus todistaa suomalaisen yhteiskunnan ruokkivan homovastaista väkivaltaa. Homolobbaajat pitävät totuutta kiusallisena, sillä he eivät tahdo, että homoelämäntapaan liitetään julkisuudessa mitään negatiivisia ilmiöitä, kuten vaikeaa perhetaustaa. Negatiivisten ilmiöiden esilletuonti vie pohjan propagandalta, jonka mukaan homous on “kaunista” ja “luonnollista”.

“Fyysistä väkivaltaa kotona kertoi kokeneensa joka neljäs seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluva yläkouluikäinen, kun samanikäisistä vastaavaa oli kokenut noin joka kymmenes,” Yle kirjoittaa.

Vaikka Yle myöntää lyhyesti, että “vähemmistöön kuuluminen ei välttämättä ole ainoa syy väkivallan kohteeksi joutumiselle”, on tutkimustulosten tulkintavastuu ulkoistettu uutisessa Setan pääsihteeri Kerttu Tarjamolle. Seta-johtajan mukaan tutkimus osoittaa, että homopropagandan määrää on entisestään lisättävä suomalaiskouluissa, jotteivät “seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt” olisi vastaisuudessa enää yhtä “haavoittuvia”.

Homoseksuaalisuus liittyy tiiviisti myös päihde-, terveys- ja parisuhdeväkivaltaongelmiin aikuisiällä, kuten olemme osoittaneet artikkelissa “Onko homokulttuuri tervettä”. Tästä huolimatta kulttuurimarxistit väittävät, että homous on yhtä terve ja normaali elämäntapa kuin heteroseksuaalisuus.

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

 1. Tämähän ei ole mitään uutta. “Pride — koko perheen juhla?” – tuolla hakusanalla löydätte hyvää matskua.

  Hintit ovat sekaisin päästään kovin monasti, näin se vain tuppaa olemaan. Myös pedofiliaa tutkittaessa on huomattu että homot päätyvät siihen kovin usein. Ei ihme että homoutta on pidetty (mieli)sairautena pitkään, sillä se tuntuu kulkevan usein käsikädessä muiden mielenterveydellisten ongelmien kanssa. Sitten on vielä homojen korkeat parisuhdeväkivaltatilastot, sairaudet ynnä muu epävakaus psyykeessä ja suhteissa.

 2. ‘itseään ”homona” pitävät nuoret’

  Onneksi seksuaalisuus pystytään helpolla testillä määrittämään. Vahinko vain, että homopropagandakulttuuri aiheuttaa riskin, että lasten ja nuorten käsitys seksuaalisuudesta, omastaan ja yleisesti, vinoutuu ja että tämä vinouma aiheuttaa pahimmillaan heille terveysongelmia, jotka olisivat vältettävissä. Vinouman syntyminen voitaisiin estää monellakin helpolla tavalla. Koska varsinaista tietoa tästä aiheesta minulla ei ole, voin vain toivoa, että tilanne ei ole niin paha kuin uutisten perusteella voisi pelätä. Onneksi seksuaaliset poikkeavuudet, kuten homoseksuaalisuus, ovat melko harvinaisia, noin 1…2 prosenttia väestöstä. Jatkuva homopropagointi uutisissa ja joukkotiedotusvälineissä voi kuitenkin johtaa mielikuvissa karkeaan suuruusluokkavirheeseen poikkeavuuksien esiintyvyydestä, jos ei vaivaudu ottamaan asiasta selvää. Seuraamalla vain uutisia ja joukkotiedotusvälineitä voi monesta sairaudesta muodostua aivan vinoutunut käsitys, jossa hyvin harvinaiset tapaukset saavat kohtuuttoman suuren merkityksen. Jos verrataan esimerkiksi syövästä, joka on varsin yleinen sairaus (noin 20 % sairastuu), ja homoseksuaalisuudesta kertovien juttujen määrää, ovatko määrät tasapainossa esiintyvyyden suhteen?

  “homopropagandan määrää on entisestään lisättävä suomalaiskouluissa”

  Voi vain toivoa, että “propaganda” ei oikeasti ole propagandaa vaan lääketieteellisesti perusteltavissa olevaa tutkittua tietoa. Tätä on toki vaikea koulumaailman ulkopuolelta seurata. “Mieskin voi synnyttää” -tyyppiset heitot antavat syytä epäillä, että opetuksessakin on lähdetty nostamaan kohtuuttomasti esille kaikista harvinaisimpia yksittäistapauksia.

 3. Nyt saatiin vihdoin “Tanssii tähtien kanssa” -ohjelmaankin kiintiöhomo voittajaksi. “Rantakallio” varmaankin puikotti partnerinsa kanssa toistensa p-reiät verille voiton kunniaksi.

 4. Kouluterveyskyselyn (2019) mukaan seksuaalivähemmistöön kuuluvat nuoret kokevat 20% enemmän väkivaltaa kotona heteronuoriin verrattuna. Haluaisiko aloittaja selvittää miten se, että 80% homonuorista ei ole kokenut väkivaltaa kotonaan selittää sen, että “rikkinäinen perhetausta vaikuttaa vahvasti homokulttuuriin”? Kirjoittaja voisi jättää tutkimukset niistä ymmärtäville akateemisille ihmisille. Käsittääkseni lapsiin kohdistuva väkivalta tarkoittaa vanhemman kyvyttömyyttä kasvatustyöhön.

  Toisekseen kouluterveyskysely kertoo surullista sanomaa lasten kaltoinkohtelusta. Yhteiskunnan rappeutumista vastustava PVL kuitenkin haluaa kääntää tämän rappeutumista aiheuttavan väkivallan sen kokemien uhrien syyksi.

  • No tuota…
   Eikö “20% _enemmän_” ole, 20% enemmän, eikä “20% nuorista”.
   Esim. tuo “2,5x enemmän”.
   Ja jos tosiaan luulet jonkun erheen tulleen niin luulisitko silti väkivallan puuttuessa että homous olisi yhtäkkiä parempi asia?

  • Ja se että tutkimukselle tuli vastalauseita persaukisilta, eikös se jo kerro?

Comments are closed.