Koti Uutisia Suomalaiset äärivasemmistolaiset fantasioivat väkivallasta Facebookissa

Suomalaiset äärivasemmistolaiset fantasioivat väkivallasta Facebookissa

10

Soldiers Of Odin julkaisi Facebook-sivuillaan kuvakaappauksen rasisminvastustajien käymästä keskustelusta liittyen Jussi Halla-ahon välikohtaukseen Turussa viikonloppuna. Monet äärivasemmistolaiset vaikuttavat suhtautuvan väkivaltaan yllättävän myönteisesti ja julkisesti.

Esimerkiksi jyväskyläläinen Elias Liinamaa vaatii kuolemaa fasisteille ja ilmoittautuu “kantamaan vastuuta” väkivallan toimeenpanemisesta.

Alla on esillä Soldiers of Odinin postaus:

“Naamiomiehet piirittivät Halla-ahon ja käyttäytyivät uhkaavasti häntä kohtaan Turussa 4.11. Halla-Ahon mukaan kyseessä oli äärivasemmalle kallellaan olevat ihmiset. Nämä antifasistiset vasemmistopiirit radikalisoituvat ja muuttuvat väkivaltaisemmiksi Suomessa ja ulkomailla.

Antifasistien tavoite on epäselvä. Tyypillisesti he eivät osaa edes määritellä, mitä vastustamansa fasismi tarkoittaa (väittävät meidän olevan fasisteja, mutta eivät tiedä, mitä se tarkoittaa). Mutta tässä on yhden antifantin kertoma määritelmä:

‘Kaikki, joiden kanssa olen eri mieltä, ovat natseja. Natsit ovat syyllisiä kaikkiin ongelmiimme. Jos kaikki ajattelisivat niin kuin minä, kaikki maailman ongelman ratkeaisivat.’

Antifa on ilmoittanut olevansa fasismia vastustava liike. Tosiasiassa se on väkivaltainen terrorijärjestö sekä realismia ja sananvapautta vastaan taisteleva kultti, joka koostuu pääosin työttömistä ja humanististen tieteiden opiskelijoista. Ulkomailla antifasistit veljeilevät jossain määrin islamistipiirien kanssa.

Liitteenä olevassa kuvassa näkyy avoimelta Rasmus-sivustolta poimittuja antifasistien kommentteja, jotka liittyvät tähän Halla-Ahon tapaukseen.

Mielestämme ‘antifasistit’ ovat todellisuudessa juuri sitä, mitä itse vastustavat – fasisteja. He haluavat rajoittaa sananvapautta ja ovat valmiita käyttämään väkivaltaa ja terroria mitä tahansa yhteiskuntamme elementtiä vastaan, josta eivät satu tykkäämään. He eivät edes ymmärrä purevansa kättä, joka ruokkii heidät ja suojelee heitä.

Vasemmistoliiton johtohahmot veljeilevät näiden antifasistien kanssa ja antavat hiljaisen hyväksynnän heidän toimilleen (Li Andersson ja Dan Koivulaakso esimerkiksi).”

10 KOMMENTIT

 1. No, eihän ihmisten unelia voi rajoittaa. Jokaisella meillä on unelmat. Vastarinnan unelmat kuultiin mm. Tampereella. Suvakkien on luettavissa netissä.

 2. Täytyypä tiedustella Liinamaalta että mitä meinasi tehdä minun kaltaiselle kansallismieliselle työssäkäyvälle perheelliselle miehelle (eli fasistille tuon paskakokkareen mielestä) jos sattuu tulemaan vastaan.

 3. Dan Koivulaakso

  Dan Koivulaakso on JHL:n sopimustoimitsija, joka opiskelee kauppatieteitä ja kuluttaa vapaa-aikansa kuntapolitiikan parissa. Muita kiinnostuksen kohteita ovat kamppailulajit, juokseminen ja veganismi.

  Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry
  Vaihde: 010 77031
  Faksi: 010 7703 477
  [email protected]

 4. Nämä tättähäärät ja muut pellet keppihevosteluineen joutavat jorpakkoon. Minä olen saanut tarpeekseni asti tätä vakehtelua mitä ylr ja hälssingin sanomat toitottaa. Nyt kun tulee seuraava tili niin liityn kansalliseen vastarintaan Ja nimi on Tommi Rautiainen, ikä 50.

 5. Pulla poikia koko sakkiö. Todennäköisesti vielä punikki tyyliin “liikkeen” naiset ovat vielä kovempia luita kuin konsanaan nämä feissari pöydälle hyppijät. “Paljon puhetta, vähän villoja.”.
  Saksassa tehdyn katseen kestävän tutkimuksen mukaan nämä antifa -“sankarit” ovat kotonaan äidin kanssa asuvia pojan joillikoita, jotka käyvät “ulkona” pärstä peitettynä tekemässä vahinkoa yhteiskunnan omaisuudelle ja hakkaamalla puskista raukkamaisesti kunniallisia kunnon kansalaisia, jotka vielä käyvät töissäkin elättääkseen itsensä ja perheensä. Siinäpä nänä “ruudinkeksijät” sitten ovat niin kommunistia, niin kommunistia ja riehuvat “fasismia” ja “natsismia” vastaan, vaikka tietävät koko asiasta yhtä paljon kuin sika pohjantähdestä. Siis nämä pellet tuskin ovat päässeet peruskoulun läpi ja jos ovat, eivät ole hankkiutuneet siitä eteenpäin vaan loisivat sossun ja työkkärin rahoilla sekä Soroksen “säätiön” likaisentyön -osaston partiopoika ja -tyttötoiminnan laupeudentyö -rahoituksella kansallisvaltioita ja valkoisen väestön asuttamaa Eurooppaa ja Yhdysvaltoja vastaan.
  Tämäkin taas todistaa jälleen sen minkä olen ennenkin todennut: “Tyhjä tynnyri se eniten kolisee.”
  Koettaisi nyt tämä “Likainen Harry” ensin ajatella ensteks, että millaista siellä aikuisen oikeessa vankilassa on? Eikö siitä nyt pari viikoa heltiä kommarillekin, jos ihmisen tappaa?

 6. Niin, mitä vikaa tuossa on? Mielestäni ihan oikein että sionisti-maanpetturi-kansamurhaaja Halla-ahoa ahdisteltiin. Puolestani olisi saanut käydä pahemminkin.

  Nytkö taas PVL puolustaa sionisteja, jotka taas puukottavat teitä selkään? Ettekö te ikinä opi?

  • Uutisen pointtinahan on näiden äärivasemmistolaisten ulinan esilletuonti. Tiedoksesi, että nämä tyypit pitävät kaikkia Halla-ahosta Vastarintaliikkeeseen ihmisinä, jotka ansaitsisivat väkivaltaisen kohtalon.

 7. Tuo Liinamaahan on olevinaan todella kova kaveri. Tulee vain mieleen tämä vanha sanonta rapakon takaa: he talks the talk, but does he walk the walk? 😉

Comments are closed.