Koti Uutisia SPR perustaa kiireellä vastaanottokeskusta Satalinnan sairaalaan Harjavallassa

SPR perustaa kiireellä vastaanottokeskusta Satalinnan sairaalaan Harjavallassa

10
UK_Satalinna
Satalinnan sairaala.

Alati kasvaville pakolaisvirroille raivataan tälläkin hetkellä väen väkisin tilaa, ja pakkomonikulttuurin tuputtamiseen ja suomalaisnuorten aivopesuun erikoistunut Punainen Risti on nyt perustamassa nopealla aikataululla vastaanottokeskusta Harjavaltaan, Satalinnan sairaalaan.

Vastaanottokeskuksen tilat tulevat käsittämään sairaalan 3. ja 4. kerroksen, ja niihin mahtuisi 260 pakolaista. Maahanmuuttovirasto antaa toimeksiannon vastaanottokeskuksen avaamiselle tulevana keskiviikkona. Ensimmäiset asukkaat muuttavat Satalinnan tiloihin noin kuukauden kuluttua. Vastaanottokeskukseen tullaan palkkaamaan johtaja, sosiaalityöntekijä, terveydenhoitaja, toimistosihteeri sekä 6–10 ohjaajaa.

Maahanmuuttovirasto on osoittanut Suomen Punaiselle Ristille pyynnön perustaa majoituspaikkoja ja vastaanottokeskuksia. Punainen Risti ylläpitää vastaanottokeskuksia tällä hetkellä Rovaniemellä, Kemissä, Mänttä-Vilppulassa, Kristiinankaupungissa ja Turussa.

Maahanmuuttovirastosta kerrotaan hakijamäärien lisääntyvän reilusti tämän vuoden aikana.

 

Lähteet: Satakunnan Kansa, MV-lehti

10 KOMMENTIT

 1. Katsotaanpas parin kuukauden päästä miten rikostilastot nousee ja monikulttuurin vaikutukset alkaa näkymään vastaanottokeskuksen lähellä.

 2. Meidän taloyhtiö muutetaan kohta pakolaisten vastaanottokeskukseksi. 🙂

 3. Kumma juttu kun näillä jätteenkäsittelylaitoksilla on niin pirun kiire. Suomessa on valkoisia kantasuomalaisia vailla asuntoa ja vanhuksia vailla hoitopaikkaa.

 4. Maahanmuuttovirtauksen kasvattaminen alkaa täsä vaiheessa näyttää avoimen vihamieliseltä toiminnalta kantakansaa vastaan. Maanpetturuudelle ei hymyillä.

 5. SPR = Suomen Petturien Ryhmä

  Miksi muuten “anti-rasistiset” järjestöt eivät koskaan puutu tai huomioi mitenkään värillisten rasismia tai rasistisia hyökkäyksiä valkoisia kohtaan? Silloin kun 70 suomalaisnuorta joutui värillisten laumojen rasististen hyökkäysten uhreiksi, niin valtamediassa asiaa vähäteltiin ja ei huomioitu juuri lainkaan, puhumattakaan siitä, että “anti-rasistiset” järjestöt olivat ihan hiljaa eivätkä tehneet yhtään mitään.

  “Anti-rasisti” = Anti-valkoinen

 6. Miljonääri Sipilän hallitus leikkaa satoja miljoonia tavallisten Suomalaiten palveluista kuten koulutuksesta, päivähoidosta, vanhusten ja terveydenhoidosta jotka he itse verorahoillaan kustantavat.
  Samaan aikaan kasvatetaan rajusti näiden lukutaidottomien islamistien joiden sivistystaso on juuri sellainen kuin kamelinpaskanuotiolla ikänsä asuneella vain voi olla määrää.
  Koskahan tavalliset Suomalaiset saavat tarpeekseen ja lähtevät kaduille osoittamaan mieltään siitä etteivät halua enää elättää näitä LOISIA!

 7. On se kumma mikä vimma noilla poliitikoilla on haalia tänne noita nekruja ja rättipäitä kansan rasitteeksi. Vihervassarit taas haluavat tekopyhästi leikkiä hyvää ihmistä. Mereen vaan joka ainoa paatti. Sillä niistä päästään.

 8. Eivät ole hyviä ihmisiä eivätkä edes yritä leikkiä sellaista vihervasemmistokaan. Rikollisia, jotka haluavat paitsi ryöstää ja lypsää meidät kuiviin, sen jälkeen meidät tuhota.

Comments are closed.