Koti Uutisia Oulun Rajakylän joukkoraiskaajat vangittu

Oulun Rajakylän joukkoraiskaajat vangittu

4

Tiistaina 4. elokuuta Oulun Rajakylässä tapahtui joukkoraiskaus. Facebook-ryhmään Puskaradio Oulu ilmaantui pian viesti, jossa epäiltyjen väitettiin olevan iholtaan tummia. Tapaus herätti heti merkittävää kuohuntaa sosiaalisessa mediassa. Lisäksi poliisi ja media heittivät bensaa liekkeihin omalla toiminnallaan.

UK_FB_kuvakaappaus
Kuvakaappaus Facebook-viestistä.

Muutaman päivän hiljaisuuden jälkeen poliisi ja valtamedia uutisoivat tekijöiden olevan tiedossa ja tiedotteessa heidän väitettiin olevan “kantasuomalaisia”. Tuntomerkkejä ei julkaistu, minkä vuoksi epäily maahanmuuttajataustasta jäi vaivaamaan ihmisiä. Tämän jälkeen alkoi tietovuotajan ajojahti, kun Helsingin Sanomien toimittaja Tuomas Muraja otti häneen yhteyttä aggressiivisin sanankääntein.

Tapaus sai vielä uuden hämmentävän juonenkäänteen, kun Muraja otti uudeksi kohteekseen MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinin koettaen painostuksella vaientaa vapaan uutisoinnin. Sekava sananvaihto löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Poliisi julkaisi tiedotteen tapauksesta siis vasta merkittävän kansalaispainostuksen jälkeen. Tiedotteessa tekijöiden todettiin olevan kantasuomalaisia ja poliisi alleviivasi, ettei aihetta tule käsitellä sosiaalisessa mediassa. Pian epäillyt jäivät kiinni.

Tiistaina 11. elokuuta oululaiset aktivistit soittivat Oulun käräjäoikeuteen ja selvittivät miesten taustat. 20- ja 30-vuotiaat miehet vangitaan todennäköisin syin epäiltyinä teosta. Oikeuden kansliasihteerin kertoman perusteella epäillyt olivat nimeltään Jesse Mustonen ja Marko Huhtimaa. Voidaan siis olettaa, että he ovat tämänhetkisten tietojen perusteella suomalaisia. Mikä oli siis tietovuotajan motiivi?

Tapaus oli joka tapauksessa merkittävä, koska se paljasti ikäviä piirteitä poliisin ja median toimintatavoista. Jos poliisi olisi heti ilmoittanut tuntomerkit, turhalta kuohunnalta olisi vältytty. Median aloittama ajojahti oli myös esimerkki heidän tuomittavista toimintatavoistaan. Näillä toimilla media on ennenkin hiljentänyt monikulttuurisuuskriitikoita, kuten vuoden 2014 Helsingin maahanmuuttajajengiväkivaltatapauksessa.

Oulun puskaradioon tapauksen aluksi ilmoittaneella oululaisnaisella oli joka tapauksessa sisäpiiritietoa raiskauksesta. Miksi hän kertoi tekijöiden olevan iholtaan tummia? Liittyykö tekoon vielä muitakin tekijöitä tai onko luvassa vielä uusia paljastuksia, jotka muuttavat käsityksemme tapahtumien kulusta? Kannustamme ihmisiä tutkimaan asiaa muun muassa sosiaalisessa mediassa, koska kansalaisaktiivisuudesta on tullut vapaan tiedonvälityksen ainut toivo.

4 KOMMENTIT

  1. Törkeää toimintaa Helsingin Sanomien toimittajalta, tämän kaltaista toimintaa pitää paljastaa enemmän ja tuoda esille jotta saadaan nämä toimittajat vastuuseen. Hyvää työtä KV ja MV-lehti!

  2. Tämä Muraja teki kyllä itsestään julkkiksen viime aikoina. Jos Vuoden kusipää-palkintoja jaettaisiin, niin voittaja olisi kyllä Tuomas Muraja.

  3. Johan Backman on suivaantunut Murajan heittämistä herjoista koskien venäläisiä ja onkin nyt rynnistänyt tekemään rikosilmoituksen. Taitaa Backman luulla, että venäjä on vielä kommunistinen neuvostoliitto ja sitä pitää tyrkyttää ja puolustaa joka välissä. Vois sekin herätä huomaamaan, että EU on uusi neuvostoliitto. kommari ja tyhmä sionisti goyim vastakkain. Ei voi kuin nauraa kummallekin..

  4. Saattoihan se “sisäpiirinaisen” tempaus olla tarkoitettu provokaatioksi. Ensin saadaan ihmiset kiihtymään aiheesta “taas mustat raiskaajat”, ja sitten kun ei olekaan, niin kyllähän se on tietynlainen korostettu tyrmäys ja häpeä kantasuomalaisille.

Comments are closed.