Koti Uutisia Rotu Soros-järjestö sulkee toimistonsa Unkarissa

Soros-järjestö sulkee toimistonsa Unkarissa

10
George Soros.

Avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa ja kulttuurimarxismia lobbaavan juutalaisen George Sorosin yhdistys sulkee toimistonsa Unkarissa. Maan hallitus on jo vuosien ajan pyrkinyt suitsimaan Soros-korruptiota.

Juutalainen finanssikeinottelija kuitenkin ilmoitti, ettei toimiston sulkeminen tule merkitsemään perääntymistä. Tulevaisuudessa Soros aikoo manipuloida Unkarin politiikkaa Saksassa sijaitsevan toimistonsa kautta.

Soros aikoo jatkaa siis Unkarissa toimivien kulttuurimarxistijärjestöjen rahoittamista. Nähtäväksi jää, uskaltaako Unkarin hallitus katkaista Sorosin rahavirrat kokonaan vai tyytyykö se toimiston sulkemisen tarjoamaan symboliseen voittoon.

Kansallinen Vastarinta uutisoi kuun alussa, että Unkarissa toimii myös suomalaisia Sorosin rahoittamia monikulttuurisuuskiihkoilijoita. Mikäli Unkari tahtoo päästä Sorosista eroon, tulee hänen rahoituksensa vastaanottaminen määritellä rikolliseksi toiminnaksi.

Lähde: Financial Times

10 KOMMENTIT

  • Paljonkohan Open Society maksoi Hesarille tästä kirjoituksesta? Kyllä luotto sionismiin kova ja ahneus sitäkin kovempi. Uskomaton hinku näyttää medialla olevan muuttaa Eurooppa kehitysmaaksi kun juutalaiset sitä mediaa täälläkin johtavat. Eikö nuorilla toimittajilla ole rohkeutta puhua totta? Ai niin, toimittajaksi pääsee nykyään vain keppihevosilla ratsastelijat ja muut ihmisoletetut. Ei sinne lahjakkailla, tutkivaan journalismiin kykenevillä ole mitään asiaa.

  • Mitä helvettiä, jotkut vielä puolustelee ihan pokalla tuolla HS:n kommenttipalstalla tuota juutalaista myyrää ja väittää, että demokratia ja vapaa lehdistö on mennyttä Unkarissa. Mites Suomessa? Täällä onkin sananvapaus ja vapaa media huipputasoa, hah. Voi perkele noi suvakit ovat vajakkia porukkaa. 🙂

 1. Soros on kyllä tehnyt niin vakavia rikoksia ihmisyyttä vastaan, että toivottavasti tuo “jumalolento” tuomitaan ikuiseen limboon, missä kuolee joka päivä helvetin hitaasti kitumalla ja sitten taas prosessi alkaa alusta. 🙂

 2. Ahtisaarihan oli Soroksen leivissä, siitä Nobel, ja nyt manttelin peri Stubb hyvästä myyräntyöstä, palkittiin hillotolpalla Eu:n viralla kuin kirsikkana kakun päälle.

 3. Tässä se nähdään mihin yhtenäinen kansa pystyy. Jopa mies joka mielisairaudestaan johtuen luulee itseään jumalaksi, lähtee maasta järjestöineen pois kun oikein tuikille pistetään. Olisi hienoa jos tuo orjuuttaja lakeijoineen saataisiin Suomestakin pois.

  Edellisen kommentti Ahtisaaresta… Lukekaa kirja “Salainen operaatio Martti Ahtisaari” niin tiedätte enemmän ex-presidentistämme.

 4. Eipä ole heppu kovin suosittu synnytnmaassaan. Enkä ihmettele miksi.

  Hyväntekijän roolin varjolla voi harjoittaa vaikka minkä laista lobbausta ja kähmintää koska harva jaksaa tai näkee tarpeelliseksi raapaista pintaa syvemmältä. Kun on se niin hyvä mies kun se lahjoittaa varoja… Niin, mihin?

Comments are closed.