Koti Uutisia Kotimaa Kaksi suomalaisnaista myöntää ajavansa monikulttuurisuutta Sorosin rahoilla

Kaksi suomalaisnaista myöntää ajavansa monikulttuurisuutta Sorosin rahoilla

14
Kuvakaappaus: Helsingin Sanomat.

Helsingin Sanomat julkaisi eilen haastattelun, jossa Unkarissa asuvat suomalaistaustaiset Annastiina Kallius ja Aiski Ryökäs myöntävät lobbaavansa liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa juutalaismiljardööri George Sorosin rahalla.

Ryökäs ja Kallius ovat molemmat naimisissa iranilaisten maahanmuuttajien kanssa. Lisäksi he osallistuvat maahanmuuttaja-aktivismiin Unkarin ja Serbian rajalla, joka on tunnettu tehokkaasta laittoman siirtolaisuuden torjunnasta.

Juutalaisen Sorosin rahoittama suomalaiskaksikko vaatii, että Unkari alkaa tehdä länsimaista maahanmuuttopolitiikkaa, mikä tarkoittaa käytännössä rajojen avaamista kaikille elintasopakolaisille, jotka ovat onnistuneet soluttautumaan Eurooppaan laittomasti.

Unkarin hallitus on ottanut naiset tarkkailuun, mitä juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat pitää tuomittavana. Lehti siteerasi Ryökästä, jonka mukaan Sorosin agentteihin kohdistuva seuranta on “järjetöntä propagandavyörytystä”.

– Mikä on tämä Orbánin lista ja viha juutalaista vaikuttajaa Sorosia vastaan? Sitä Ryökäs ja Kallius ovat nyt pohtineet, Helsingin Sanomien toimittaja Anna-Liina Kauhanen summaa.

George Soros joutui vuonna 2016 laajan tietovuodon kohteeksi. Tuolloin selvisi, etteivät kaikki hänen käskyläisensä ole suinkaan vihervasemmistolaisia feministejä.

Muun muassa perussuomalaisen Jari Lindströmin johtama työministeriö toteutti vuonna 2016 Sorosin rahoittaman monikulttuurisen propagandakampanjan, joka kohdistettiin suomalaisiin lapsiin.

Lähde: Helsingin Sanomat

14 KOMMENTIT

 1. Mitä nuokin eukot sekoilee tuolla vieraalla maaperällä, tulis takaisin sieltä nolaamasta itseään enempää. Eiköhän noillekin jokin joutovirka löydy täältä verovaroin kustannettuna. Hyi hitto!

  • Eiku toivottavasti pysyis siellä etteivät täällä tee samaa duunia

 2. Naiset siellä mädättämissä Unkaria, joka voisi toimia positiivisena mallina ainakin joissain asioissa. Jos kaikki mahdollisuudet olla itsenäisiä tuhotaan, niin ei ole enää mitään elävää esimerkkiä Euroopassa siitä, että monikulttuurisuus ei toimi. Harva ihminen jaksaa kiinnostua historiasta ja eläytyä historiaan niin voimakkaasti, että pelkkä historiallinen lähes myyttinen esimerkki riittäisi tuomaan kontrastia. Kun ensin on puolet Euroopasta tuhottu monikulttuurisuudella, niin on Sorosin kaltaisten lobbareiden intressissä tuhota se toinenkin puoli, jotta ei vaan jäisi yhtäkään kadehdittavaa esimerkkiä pystyyn, jotta kansat eivät voisi enää toivoakaan parempaa kohtaloa kuin se minkä eliitti on heille määrännyt.

 3. Jutikka kusettaa siellä härmäläistä lohtulihaa kuus nolla. Huom. Lämpö luo turvaa!

 4. Nuo lutkat voisi ottaa ne karvalapsensa mukaan ja painua helvettiin!

 5. Kaikenlaisia maailmanhalaajia sitä siunaantuu, tätä se vapaa kasvatus ja “korkea”koulutus teettää.
  Viimeisen päälle Isis morsiammia, menisivät sinne umnelmamaahansa Iraniin, niin näkisivät mikä se naisen asema oikeasti on ihannoimassaan kulttuurissa.

 6. Tuon tason aivopesun tuotos on jotain uskomatonta… Maanpettureita sekä pettureita Eurooppaa kohtaan he ovat vaikka ovatkin vain “hyödyllisiä idiootteja”.

 7. ihmisjätettä!!! piste hyi vittu mitä huoria!!!

  saappaan älykkys osa määrä! juutalainen mailmanjärjestys tulee näköjään väkisin! milläs saat ulkomaalaiset ulos ottaako omat maansa ne takaisin vai laitetaanko kaikki leireille suvakkien ym muiden maanpettureiden kanssa!!!

 8. Kuolemaa ei ole, ja nyt Heti rintamalle . Tässä sodassa ovat mukana myös naiset ja homot. Politiikka joka tappaa lähimäisiä, on korvattava samalla mitalla. Hyvä ihminen laittaa porukan kiertoon, ja se on vieläpä hauskaa, ja Jumalalle eli Odinille rakasta.

  • “Kuolemaa ei ole”

   Kyllä on.

   “Jumalalle eli Odinille”

   Odin ei ole todellinen Jumala, vaan epäjumala.

   • Entäpä jos Odin onkin se oikea ja Jumala epäsellainen? Valhalla Niflheim Jotunheim Midgârd ja Yggdrasil todellisuutta?

 9. Ei yllätä. Naiset nyt muutenkin lobbaavat monikulttuurin puolesta ja muutenkin ovat matujen liittolaisia.

 10. Kaksi idioottia joilta pitäisi ottaa kansalaisuus pois!!!

Comments are closed.