Koti Uutisia Somalipoliisi ampui valkoisen naisen USA:ssa

Somalipoliisi ampui valkoisen naisen USA:ssa

8
Justine Damond.

Yhdysvalloissa puhuttaa tällä hetkellä kummallinen ampumatapaus, joka johti hätänumeroon soittaneen australialaisnaisen kuolemaan.

Yhdysvalloissa asuva 40-vuotias joogaopettaja Justine Damond soitti lauantai-iltana hätänumeroon raportoidakseen mahdollisesta pahoinpitelystä kotinsa lähistöllä Minneapolisin kaupungissa. Hänen epäonnekseen tehtävää selvittämään lähti poliisipartio, jonka toinen osapuoli oli oman poliisipiirinsä ensimmäiseksi amerikansomalialaiseksi poliisiksi tituleerattu Mohamed Noor.

Kun partio saapui mahdolliselle rikospaikalle, ryhtyi kuski jututtamaan hätänumeroon ilmoituksen tehnyttä Damondia. Yllättäen kuskin viereisellä penkillä ollut Noor ampui naisen. Tilanteesta entistä epäselvemmän tekee viranomaisten mukaan se, etteivät poliisien virka-asuihin kiinnitettävät bodycam-kamerat olleet tapahtumahetkellä päällä.

Tällä hetkellä Minnesotan osavaltion julkisen turvallisuuden virasto tutkii kuolemaan johtanutta ampumatapausta. Minnesotan osavaltio on tunnettu suuresta somaliyhteisöstään. Toistaiseksi ei ole tiedossa, oliko Noor päässyt poliisiin kiintiösomalina niin sanotun “positiivisen syrjinnän” avulla. Positiivinen syrjintä on kiertoilmaisu epäpätevien mustien palkkaamiseksi julkisiin tehtäviin pätevämpien valkoisten sijaan.

Mohamed Noor keskellä.

 

Lähteet: Ilta-Sanomat, Daily Stormer

8 KOMMENTIT

  1. Eikös helsingissäkin ole afrikan olioita kyttinä? Ainaskin kyttäauton ratissa bongattu,ellei ollut sirkus liikkeellä.

  2. Varisverkoston twitterissä oli kanssa tähän liittyen uudelleentwiitattu erään Black Lives Matter-aktivistin itku tästä. Se oli siis ennenkuin on selvinnyt ampujan olleen Somali. Eipä ole sen jälkeen twiittailtu aiheesta kun selvisi kyseessä olleenkin simpahdus.

  3. Neekerit lainvalvojina valkoihoisten yhteiskunnissa, se on tie nopeaan rappeutumiseen. Neekerit eivät lainkaan kuulu valkoihoisten kotimaihin.

  4. Ei poliisiksikaan voi laittaa sentään aivan totaalista vajakkia, kuten Somppua joka ampuu ensimmäisen ihmisen joka tulee vastaan pimeässä ja tietenkin kaikki tapahtumia todentavat kamerat sammutettuina.

Comments are closed.